Nagyjából mennyit érhet a jelenlegi gépem?
El szeretném adni a gépem és építeni egy újat, úgy érzem már ideje, főleg, hogy jönnek az új procik és vga-k.
ház: Dell Precision T1650 mATX
alaplap: Dell 0X9M3X
cpu: Intel Core i7-3770 Quad-Core 3.4GHz
hűtő: gyári
ram: Micron 2x8GB ddr3 1600Mhz
vga: GIGABYTE GeForce GTX 1060 Mini ITX OC 6GB GDDR5
ssd: SanDisk X110 128GB MLC SATA 6Gbps 2.5-inch
hdd: Western Digital Caviar Blue 500GB
táp: Seasonic FOCUS PLUS 550W Gold (még 97 hónap garival)
Kicsit tényleg túl jó a táp egy ilyen gépbe, az egy ventis 1060 nem volt gyenge?
Hasonló gépeket nézegetek mostanság Hardver aprón, erősebb procival 100-120 között mennek.
ilyen alaplap van benne? :
Igen azért ilyen jó a táp, mert hosszú távra terveztem és gondoltam ha majd építek egy új gépet akkor majd csak kikapom belőle és kész, de változott a terv.
Nem nem gyenge, sőt ez a 1060 a jobb hűtéssel rendelkezők közé tartozik, mivel ez rézbordás ellentétben a többivel (nem tudom van-e még ilyen más típusban). Nekem konkrétan nem ment 65 fok fölé úgy hogy nincs intake ventim :D szóval egy jól szellőző gépházban bátran lehet húzni is, annyi, hogy egy egyedi fan curve-t érdemes állítani MSI Afterburnerben, mert alapon van egy érdekes hangja amikor bekapcsol a venti illetve leáll.
És igen ilyen alaplap van benne.
ezt a tápot tartsd meg!
ebbe a gépbe pedig szerválj egy belevaló 350-450W használt márkásat. (Seasonic, fsp, be quiet! 5...max 6 ezerért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!