Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hardveraprón ti mennyit...

Hardveraprón ti mennyit szoktatok engedni/alkudni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt %osan kifejezve, 5-10 akár 20% vagy az már pofátlan? Vagy árban 5-10 ezer? esetleg 20?

Csak kiváncsi vagyok. 200 ezres gépből 10% az 20 ezer de egy 5 ezres memória esetén csak 1 ezres.

mennyit tartotok elfogadotnak? ha az nincs oda írva, h az ÁR FIX - vagy akkor is bepróbálkoztok?

2020. nov. 30. 15:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy én sok esetben áron alul, vagy a "felhozatal" alján lévő árakban hirdettem.

Ilyenkor kétféle ember jött, az egyik azért, hogy miért ilyen olcsó? Biztos hibás. DDR2 RAM-ok voltak, akkoriban 2 ezerért ment 1 GB én meg 1,5 ezerért adtam. Totál nem számított a pénz, nem azon a 3-4 ezren gazdagodom meg, csak úgy voltam ha valakinek kell akkor inkább vigye és ne kelljen kidobni.

De például videókártyát valami 20 körül adtam volna, az átlag ár meg 25 volt. Így is jöttek a 18-ért viszem meg erzsébet utalványban 15-öt ad érte ajánlatok. Aztán inkább megtartottam és oda adtam családon belül tök ingyen.

2020. nov. 30. 20:03
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy érzem hogy vannak korrekt ajánlatok is, jobbak mint marketplacen. Elég telítettnek tűnik a piac ott, de a sok felvásárló/visszont eladó elég rontja az átlag polgárt alkudás és minden esetén. Kb amit 1 hete láttam gépet, az most 20 ezer plusszal ugyan úgy kint van más eladótól...
2020. nov. 30. 21:04
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
Ritkán alkudok. leginkább csak akkor, ha egyszerre több dolgot vásárolok egy eladótól. Az nekik is jó üzlet, ha nem kell vesződni másik vásárlóval. 5% körül.
2020. nov. 30. 22:32
 14/14 anonim ***** válasza:
65%
HA-n alapból egyre több a nyerészkedő, olyan is van, aki egy profilról hirdet, hogy áron alul felvásárol minden hardvert és ugyanott hirdeti is meg, persze erősen a piaci árak felső részében.
2020. dec. 1. 04:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!