Hardveraprón ti mennyit szoktatok engedni/alkudni?
Gondolok itt %osan kifejezve, 5-10 akár 20% vagy az már pofátlan? Vagy árban 5-10 ezer? esetleg 20?
Csak kiváncsi vagyok. 200 ezres gépből 10% az 20 ezer de egy 5 ezres memória esetén csak 1 ezres.
mennyit tartotok elfogadotnak? ha az nincs oda írva, h az ÁR FIX - vagy akkor is bepróbálkoztok?
Amúgy én sok esetben áron alul, vagy a "felhozatal" alján lévő árakban hirdettem.
Ilyenkor kétféle ember jött, az egyik azért, hogy miért ilyen olcsó? Biztos hibás. DDR2 RAM-ok voltak, akkoriban 2 ezerért ment 1 GB én meg 1,5 ezerért adtam. Totál nem számított a pénz, nem azon a 3-4 ezren gazdagodom meg, csak úgy voltam ha valakinek kell akkor inkább vigye és ne kelljen kidobni.
De például videókártyát valami 20 körül adtam volna, az átlag ár meg 25 volt. Így is jöttek a 18-ért viszem meg erzsébet utalványban 15-öt ad érte ajánlatok. Aztán inkább megtartottam és oda adtam családon belül tök ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!