Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 15ezer Forintért Gamer Egér?

15ezer Forintért Gamer Egér?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megbeszéltem az asszonnyal, hogy egeret vesz nekem karácsonyra 15000 forint értékben. Tudnátok valamilyet ajánlani ebben a kategóriában, max picit lépheti túl (5ezerrel mondjuk).

Régen vásároltam egeret és semmi tapasztalatom nincs már bennük. Vagy van esetleg nektek olyan, ami nagyon bevállt?

2020. nov. 30. 10:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
SteelSeries Rival 3 vagy 110
2020. nov. 30. 10:56
 2/22 anonim ***** válasza:

Logitech G102, ASUS TUF M5/M3.

Persze van keret valamelyik ZOWIE, pl. GEAR ZA11 magasan a kategóriában a legjobb.

2020. nov. 30. 13:06
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Méret függő is. Mivel játszol?

Egyébként itt van pár, ami tökéletesnek minősül, lesz közötte drágább is, meg olcsóbb is.

Logitech G102\203 - ugyan az a kettő. A sensor jóformán tökéletes, a méret kicsi (krumpli), könnyű darab. Ha ezt szereted, akkor nem nagyon van értelme mást venni. Az anyagminőség nyilván nem a legjobb, de speciel én évekig használtam, nem volt rá panasz.

Logitech G305 - ugyan az, mint a fenti, de nagyon jó wireless technológiával, nyilván az ára magasabb emiatt. Különösen ajánlott.

Logitech G402 - picit régebbi sensor, de megvan támogatva egy kis segítséggel, mondhatni tökéletes. A forma már más, ergonomikus, nagyobb méret. Én speciel nem ajánlom, van ennél jobb vétel is. De aki ragaszkodik a régi MX5xx formához, annak ez megfelelő. Az ára sem rossz.

Logitech MX518 - 15 ezer, régi bevállt forma - új sensor. Nem igényel kommentárt

Logitech G403 - személyes kedvencem. Kicsit drágább, mint 15 ruppő, ellenben nagyon kényelmes, nem túl nehéz, nagyon jó sensor. Összeségében a legjobb vétel az én szememben.

Logitech G603 - 403 formája, wireless, viszont a sensor talán nem annyira jó. Még mindig tökéletesnek mondható, de tényszerűen jobb talán a PWM3366-osa a 403-nak, bár halandó ember nem fogja észrevenni. Ára szintén picit több, mint 15, de kibírható.

Ami nem Logitech, de jó, erről nem írnék hosszas véleményt, tudnék, de nem akarok regényt írni

Razer DA Essential, Viper Mini, Abyssus Essential, DA Elite. Ezek közül a DA elite az, ami valóban nagyon jó, a többi a halandónak megfelelő kategória. A drágábbak már súlyos pénzek, és szerintem értelmük se sok.

SteeSeries Rivalok. Megfelelőek, bár én utálom őket, de ez teljesen egyéni dolog részemről. Én nem adnék annyit érte, nem éri meg egy Logitechel szemben. Abszolút nem kínál többet - több pénzért... Sznoboknak van.

ASUS ROG Sica, Impact, TUF M5, Strix darabjai - ezek mind ajánlhatóak, vannak közöttük gyengébbek is, jobbak is, de halandó embernek mind megfelel. Oda kell figyelni viszont, hogy pl. egy M3 TUF-nál jobb a Sica, már sensor ügyben. Ár-értékben azt ajánlom egyébként leginkább, bár tényszerűen nem a legminőségibb fogásra, és pici is. Ellenben a 3310 os sensor nagyon ügyes.

Cooler Master MasterMouse - Felsőkategóriás, hibátlan sensor, tudomásom szerint mindben. Különösen ajánlott darabok, válogass kedvedre közöttük

(A CMxxx-ek hulladékok, az MMxxx-ek a jók)

COUGAR Minos X3 - 3310 es sensor, ami jó. A klikk elvileg nem a legfaszább, de ennyi pénzért nem kell csodát várni. Az olcsóbbak szarra sem valók.

DreamMachine - mind jó.

Endgame Gear XM1

Gigabyteok 3988 sensorral nem rosszak, de szerintem nem éri meg. csicsa, cserébe a sokkal olcsóbb Logitech G102 szintjét üti meg... Talán.

HyperX egerek is jók.

Microsoft IntelliMouse Pro

Vannak még egerek, amik jók. SPG Gearnek is vannak jó darabjai, sőt őszintén szólva még a legolcsóbb se rossz. Nekem különösen magas elvárásaim vannak a perfect tracking mennyisége terén - 100 nekem nem elég. De, van akinek igen. A többségnek igen.

2020. nov. 30. 13:12
 4/22 anonim ***** válasza:
65%

2

A Zowie ZA11 nem kategóriája legjobbja, főleg nem magasan. Túl hypeolt egér esport körökben, egy Logitech mindig jobb - feltéve, hogy a forma nem számít. 19 ezer forintért nem ad semmi különöset, ráadásképp sikerült a legnagyobb méretet beírnod a ZA családból, ez számomra némileg nem tetsző. Sensorban a 3310 dolgozik benne - amit megkap az ember 8ezerért az asustól. Elég out-dated egér az árához képest...

2020. nov. 30. 13:14
 5/22 anonim ***** válasza:
Glorious PC Gaming Race Model D van 20 alatt, a D-, O, O- formát nem látok most olcsón, de szokott lenni 20 alatt mind, az alakjukban van különbség a D és az O között, a (-) pedig kisebb.
2020. nov. 30. 13:15
 6/22 anonim ***** válasza:
65%

5

Totál feleslegesnek érzem a lyukas egeret megvetetni 5ezerrel drágábban, ha az ember nem egy extra lowsens játékos, aki napi 16órában farmolja az ESEA-t.

2020. nov. 30. 13:26
 7/22 anonim ***** válasza:
Steel series rival 3 van nekem, elégedett vagyok vele.
2020. nov. 30. 13:42
 8/22 anonim ***** válasza:
64%

Esport körökben PL (CS:GO)kimagaslóan a ZOWIE EC2 a legjobb.

[link]

2020. nov. 30. 17:42
 9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mentek a zöldek!
2020. nov. 30. 17:48
 10/22 anonim ***** válasza:
35%

8

Nem az a legjobb, azt használják. Miért?

1, plug and play, semmi driver sallang, ezért lanokon előnyös VOLT.

2, Az első egér volt, ami nyíltan másolta a régi MS formáját

3, Erősen szponzorálta a játékosokat a benq.

Mondjuk én játszottam ilyen kaliberű emberek ellen pár évig, nekem nem szükséges azt néznem nekik mi van, eltudom magamtól is dönteni. Borzalmasan utaltam a zowie egereit.

2020. nov. 30. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!