Freesync not supported, pedig minden alkalmas, hol rontottam el?
Van egy freesyncet támogató monitorom (a monitor menüjében bekapcsoltam a freesyncet) és AMD kártyám van, R9, szóval van benne meg alkalmas rá mind a kártyám, mint a monitorom.
AMD Radeon Software-t használok ugye, ott van a Settingben a Képernyő, ott van a monitor, de azt írja not suported és nem is lehet átpipálni meg semmi.
A játékoknál felajánlja, hogy be lehet kapcsolni a Freesynced vagy AMD optimalizálva, de szerintem nincs összehangolva, és nem működik a Freesync rajta.. Mit néztem be? Minden adott, valami apró hülyeség lehet a gond.. Az egész netet átnéztem már..
Igaziból annyira nem tudom megállípítani, hogy most a Software bugos (nem hiszem, mert videókat néztem és ott be lehetett pipálni, hogy Enable) de így ránázásre nem tudom megmondani működik-e. Jónak jó, de eddig is egész jó volt, néha volt lagg. De mivel még soha nem volt bekapcsolva, nem tudom milyennek kéne lennie, ezért nehéz eldönteni, hogy most jó e...
Kikapcsolgattam dolgokat amiket mondtak, de nem működik. Pedig 100% a monitor és a kártya támogatja. A kábel jó, szóval abszolút nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!