Ladanyizsoltsam kérdése:
Most kezdek építeni egy LGA775 konfigot! Rajta van hogy windows 7 supported és én windows 10-et használnék rajta ez működne? Alaplap: Asrock G41M-VS3 R2.0 Még csak alaplap van.
Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm!2020. jún. 14. 07:16
1/8 anonim válasza:
Működni működik, de olyan gyange elavult konfigon aligha lehet majd értelmesen használni.
2/8 anonim válasza:
Nem hinném. Megpróbálhatod, de én nem ajánlom. Valaki javítson ki ha mégis lehet.
Windows 7 supported, vagy supported: Win 7?
3/8 anonim válasza:
A processzortól függ.
A Windows 8/8.1/10-hez már kellenek bizonyos utasításkészletek. A prescott és afölöttiekre már 64 bit-es is telepíthető.
Régi hardver miatt driver hibák előfordulhatnak.
4/8 anonim válasza:
Általában gond nélkül megy a Win 10, de én a 8.1 Embedded Industry Pro-t használnám. Egy ilyen "évjáratú" konfigon számít azért, hogy mennyi erőforrást használ a rendszer a háttérben.
5/8 anonim válasza:
Ha kipróbálod ki fog derülni..
(..de az idegrendszered tuti nem bírja majd a lassúságot)
6/8 anonim válasza:
Működik a jobb procikkal, de ssdt mindenképpen használj.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. jún. 15. 08:26
8/8 anonim válasza:
Core 2 Quad Q9400 processzorom van és tökéletesen működik rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!