Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Coil Whine a fül, fejhallgatóban?

Coil Whine a fül, fejhallgatóban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Vásároltam egy zsír új RX 570 ASUS STRIX GAMING 8GB-os karit, és az első indítás után, amint egy játékba beléptem hallottam a fülhallgatóban a Coil Whinet. Ha a hátsó panelbe dugom be a fülest, akkor nincsen vele semmi gond, azonban a front audio jack használhatatlan, mert olyan szinten hallom benne ezt a tipikus Coil Whine visítást, hogy az valami szörnyű. Hozzáteszem, hogy alapból játékok alatt picikét hallatszódik a gépből az a magas frekvenciájú visítás, de nem igazán zavarna, ha menne az első audio jack is.

Esetleg a kábelek bezavarnák egymást?

A tápom szinte kizárt, mert a hiba rögtön az új VGA beszerelése után kezdődött. 600W FPS HyperM egyébként a táp.

Köszönöm a segítséget előre is!

2020. nov. 26. 07:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Front Audiót sosem érdemes tartósan használni mert a hosszú árnyékolatlan kábel ami az alaplaptól megy az előlapra könnyen összeszedi a gépházban az elektromos zajokat.
2020. nov. 26. 08:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Egy újabb észrevétel, általában 130 FPS+-nál hallom ezeket a hangokat, addig nem

2020. nov. 26. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!