Kelleni fog külső dvd olvasó?
A régi gépemet cserélem le egy újra,csináltam hozzá MCT-al egy flash windows 10-et(pendrive).
2013-as gépem van azóta nem tudom mi változott de ennél miután feltettem az op.rendszert utána az alaplap és a videókártya dvd-jét kellett betenni és feltenni a cuccait addig a netet sem ismerte fel.
De mivel az új gépbe nem rakok dvd olvasót mert feleslegesnek érzem ezért kell venni egy külsőt?
Ha igen,akkor annak a külső meghajtónak is először a telepítőlemezét kell betennem és csak utána tudom az alaplapét meg a videókártyáét betenni?
Win10-nél nem kellene ilyen probléma előforduljon, eléggé széles a támogatottsági listája.
Egy másik eszközről (telefon/gép/laptop) letöltöd a netről az adott drivereket, és USB/pendrive-on átrakod a gépedre, és telepíted, ezért felesleges venni egy olvasót.
Jogos :D
Mondjuk ahogy nézem pl a 2060 S unboxingokat már nincs is dvd mellékelve.
Rendben
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!