Notebook beépítő keret DVD olvasó helyére?
Helo!
Azt szeretném tudni, a neten található beépítő keretek mennyire szabványosak? Van több fajta, vagy egy fix van?
Adott egy ASUS X556U notebook, amibe szeretnék SSD-t rakni a monstani HDD helyébe, de az 1 terás hdd-t se akarom a kukába kivágni, szeretném berakni a mostani DVD olvasó helyére.
Én ilyesmire gondoltam:
Nem tudom, mennyire szépen takarja majd el a hézagot.
Illetve tudtommal a DVD-olvasóhoz gyárilag is egy sima sata 2 csatlakozó van, hosszra megfelel?
Két dolgot kell tudnod: szabvány méretű az ODD-d vagy custom? Ha szabvány, akkor mekkora?
Mivel cserélni akarsz, akkor gondolom gari nincs, vagy nem érinti azt a cseréd, így fogod magad, kiszeded az optikait már most és megnézed mekkora és milyen kialakítású. Így majdnem minden kérdésedre választ kapsz.
Már rég nem garanciás.
Kiszedem aztán megnézem, hátha találok rajta valami kódot.
Kösz.
Szétszedtem ma, 9,5 mm magas standard kivitel, annyi hogy a burkolati lemez a notebook alja felé hajlított, nem egyvonalú mint az általam kinézettnél.
A külső lemezt valahogy le lehet szedni a DVD íróról? Mert akkor ráragasztom azt. Ha nem, akkor max vagy lesz ott egy kisebb rés vagy lelóg a műanyag.
A keretet megrendeltem hozzá.
Köszönöm a segítséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!