Roxor3 kérdése:
Hogy lehet elbaszni egy gépet feltünés nélkül?
Figyelt kérdés
elakarom rontani a gépet mert szar de nem akarom h látványos legyen a szerelönek mert igy kapnék uj gépet fatertol vmi ? nem török le semmit értelmes választ értelmetlen kérdéshez:D2010. aug. 10. 22:31
1/9 anonim válasza:
Mi lenne ha inkább megbeszélnéd vele?Amúgy örülj hogy van géped ne csessz el rajta semmit mert még a végén nem kapsz újat :D
2/9 anonim válasza:
Törölj ki valamit a WINDOWS mappából! *.dll, *.sys, *.bat, *.bin - ezeket keresd! :)
3/9 anonim válasza:
Az oké hogy letöröl onnan de avval nem a gépet rontja el hanem csak a rendszert :D felteszi újra a szerelő és kész.(első voltam)
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Szerezz be e-bayről c4-et időzítővel és tedd bele, hogy akkor robbanjon amikor suliban vagy.
6/9 anonim válasza:
jobban teszed ha meggyőződ, a fatert hogy erősebb gép kell neked, a szerelőket nehéz átverni. Kihívásnak tekintettek megcsinálni még a legvacakabb gépet is ha van hozzá alkatrész. Egy újratelepítés meg sem kottyan nekik.
Ha a faterod rájön benne van a kezed gép nélkül maradsz.
7/9 anonim válasza:
menj nyári munkára és vegyél magadnak..
8/9 A kérdező kommentje:
de jóh röhögtem az egészen am csak kitaláltam:D de jó móka volt:D
2010. aug. 11. 15:55
9/9 anonim válasza:
okos dolog lenne, ha elrontás előtt megbeszélnéd a szerelővel, hogy mondja, hogy "új gépet kell venni"
vagy egyszerűen a procidat maxon hajttatod és besül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!