Tegnapelőtt a laptopomba beletettem pluszba 4GB DDR4-es memóriát a másik 4-es mellé, ugyanolyan órajelűt és késleltetésűt. Akkor még semmi gond nem volt vele. Tegnap viszont 3-szor is kékhalálozott a windows 10. A RAM-mal lehet a gond?
Figyelt kérdés
Lefuttattam a windows memóriadiagnosztikát is, de az semmi hibát nem jelzett. Azelőtt egyszer sem volt kékhalál.2020. nov. 20. 08:18
21/29 anonim válasza:
Szerintem hívd fel őket, mi a menete. Nálam egy másik cég futárt is küldött erre az esetre.
22/29 A kérdező kommentje:
Magánszemélyként vettem.
2020. nov. 20. 09:44
23/29 anonim válasza:
Semmi jelentősége, magánszemélyként érvényesíted az elállási jogod.
24/29 anonim válasza:
Már nem azért, de miért nem próbálod ki azt, hogy csak az újonnan vett ramokat hagyod benne a gépben???
(persze a régiek helyére kellene rakni)
25/29 anonim válasza:
Egyetértek 24-gyel. Ha a slot rossz, akkor mindegy mit raksz bele :/
26/29 anonim válasza:
Illetve akkor a régi ramot is lehet a másik slotba kipróbálni..,hogy ellenőrizd a slotot..
27/29 A kérdező kommentje:
Annyira nem értek hozzá, de ha a slot lenne a rossz, akkor sípolnia kellene, nem?
2020. nov. 20. 12:26
28/29 anonim válasza:
Nem. De akkor esélytelen, hogy fél napot menjen hibátlanul, másnap meg bekapcsolod és kékhalál. Nem is értem ezt az opciót.
29/29 A kérdező kommentje:
Tehát tegnap az első kékhalál nem egyből bekapcsolás után jött, hanem úgy 2 óra múlva.
2020. nov. 20. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!