Nyújt egy jobb minőségő pendrive annyit, mint egy külső merevlemez?
Pendrive alatt gondolok itt pl a Kingston DataTravelrel újabb kiadására. Pl van egy 128GB-os is, ha jól emlékszek.
Nekem a fő szempont a biztonság, egy külső merevlemezt is ugyanúgy elkaphat valami vírus vagy trójai, nem?
Javítsatok ki, ha tévedek.
#10. Örülök neki hogy ezt mondod és annak is hogy általánosságban ez a vélemény googléról. Azért örülök ennek mert így senki sem látja a uralmukat. A valóság viszont az hogy ez egy szörny cég. Ott a dolgozóknak kus van. Amiket látsz videókban az mind kamu. Ott minden lineáris, még a pisilés is. Nincs olyan hogy "na én már pedig belenézek ennek a felhasználónak a felhőjébe hátha látok egy pucér képét". Nem. Ilyen nincs. A google céget nyugodtan tekintheted az nyolcadik, különálló birodalomnak. Ott nincs ilyen hogy most kiszemelnek egy felhasználót. De nézd máshogy. Még az afrikában lévő, porba fekvő emberek is ezt használják. Tehát bő 5 milliárd ember használja naponta a gogit. Szerinted, ki fognak téged szúrni, és feláldozzák a dollár milliós idejüket rád? Nem. És hogy írtad hogy nem szabad licencelt dolgokat feltölteni...... Nekem egy elégé nagy csomagom van megrendelve(elnézést ha ezt valaki felvágásnak tartja) de csak azért hogy a 20gigás videóimat valahova felrakjam. Na. De nem csak vidik vannak ám ott.) Ott van vagy harminc iso játék, 200 zene, több száz film és stb stb. Senki semmit sem szól.
És írtad a hdd élettartalmát. Kérlek mindig olvasd el a válaszaimat részletesen. Oda írtam hogy ha a elektronika tönkremegy, ha felrobbannak benne a nem létező kondenzátorok és pörköltet sütünk vele reggelire, az adatok akkor is ott lesznek rajta.
"Tehát bő 5 milliárd ember használja naponta a gogit. Szerinted, ki fognak téged szúrni, és feláldozzák a dollár milliós idejüket rád?"
Igen, kiszűrhetnek. Mert nem szeretnék, ha a zene/filmipari vállalatok dollármilliókat követeljenek tőlük.
Pont ezért hozták létre a Content ID rendszerüket:
ez egy teljesen automatikus rendszer, nem kell hozzá emberi beavatkozás.
"Senki semmit sem szól."
Még. De majd - ha elérnek a tartalmaidhoz - fog. Vagy nem szól, csak töröl. És nagyban tesz arra, hogy Te mennyit fizettél nekik, meg hogy milyen fontos dolgaid vannak ott. Töröl és tilt keményen a Felhasználási Feltételeik szerint.
"És írtad a hdd élettartalmát. Kérlek mindig olvasd el a válaszaimat részletesen. "
Én elolvastam.
Írtam is, hogy a MEGHAJTÓK átlag élettartama - a Bacblaze statisztikái szerint - nagy vonalakban kb. 6. év. Viszont a benne levő lemezek adattárolási képességéről semmilyen megbízható adat nincs, úgyhogy a hasraütésszerű "300.000 éves" kijelentésre nm vennék mérget.
Ezért kell időnként ellenőrizni a meghajtók olvashatóságát - ha bármelyik meghibásodik, akkor egy ép példányról - ezért kell a több példányos másolat - új másolatot kell készíteni.
Remélem ugye megvan, hogy már nem igazán emberek, hanem aloritmusok dolgoznak, és egyre jobban?
Nem kell 10 ember se, hogy pl egy országot monitorozzanak.
Vagy ha valamire nagyon kíváncsiak, akkor ott vannak a kulcsszavak,
"hát ez azért mondjuk komoly. úgy néztek rá a googlére mint ha haverotok lenne?"
Sehol nem állítottam ilyesmit. Ne terelj.
"Pontosan tudják hogy a pici apró felhasználói a lehető legillegálisabb oldalakról leszedik a több ezer forintos apk fájlokat, a filmeket, a zenéket és mindent ami pénzbe kerül"
Mivel naponta több PB-nyi adatmennyiség vándorol a Google szerverein ezt nem tudják minden esetben perdöntően bizonyítani, maximum sejthetik.
Éppen ezért "úszhatják meg" egyesek az illegális kalózkópiák feltöltését.
#15 "Sehol nem állítottam ilyesmit"
De mivel csalódottan beszéltek róla. Úgy kezelitek mint ha meg lennétek rá sértődve, és ennek az előzménye hogy szeretitek.
"De mivel csalódottan beszéltek róla."
Semmi csalódás nincs benne. Ismételten: ne terelj, ne adj szánkba olyasmit, amit nem mondtunk, igen ronda érvelési hiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!