Mennyit érhet ez az asztali gamer PC?
Eladásra szánom gamer pc-met, mert vennék helyette egy ps-t.
Én olyan 200-250k-ra számítok, de lehet kevesebb.
Adatok:
Proci:
Intel core i5-9400F 4.10Ghz
Memória:
16GB (DDR4)
Integrált VGA:
NVIDIA GeForce RTX 2060 super
Merevlemez:
1TB
SSD:
256GB
Optikai meghajtó, oprendszer, USB, stb.
Kiválóan működik, semmi baja, újra van rakva, hogy tisztán kezdje, aki megveszi.

Lehúzos butikokra jellemzően adtad meg a leírást, mintha félnél megadni a tényleges típusokat, mert a lehető leggagyibbak vannak benne. Ennyi infó alapján én mondjuk 150k-t adnék érte, aztán igazából bőven többet is érhet.
Prohardveren van beárazó topik, javaslom fuss egy kört ott, a téma tetején nyísd ki az összefoglalót. Ha az ott leírtakat megcsinálod, akkor lényegében össze is szedted mi van benne és kész egy rendes hirdetés.
Egyébként ha érdekel a PC, akkor keressetek rá:
ACER Predator Orion 3000 DG.E1CEU.005
Szerencsére az egyik áruháznál ismertek, én is segítettem nekik sokat, így 300k-ért odaadták.

RTX 2060-nal is vitt azért sok játékot...
Viszont egy GTA5-tel meggyült a baja(vagy csak rosszul volt beállítva).

Fejhallgató és egér-bill is jár hozzá?
Hát elég csalódott vagyok. Ez egy predator gép? Milyen gáz ház már ez? Felső táp? stock procihűtő? (még ha nem K-s proci, akkor is, egy ilyen márka nem engedhetne meg ilyet)
alaplapról infó? bővíthetőség?
tápnak nem írják a márkáját... 500w 80+ bronze. valszeg nem egy rattyer márkájút raknak bele, de gyanús.
ezek fontos dolgok, kell róla az infó!
Persze, a 250 reális. kiegészítőkkel pedig még többet is ér. durván jó az a 2060 super, felnyomja az árát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!