Mitől fagy be folyamatosan a Windows?
Olyan problémám lenne, hogy pl nézek egy youtube videót (De igazából bármit csinálhatok, akár csak interneten böngészek, játszok tök mindegy) majd így hirtelen elmegy a hang megáll a kép, de úgy, hogy tudom mozgatni az egeret, csak nem tudok vele semmit sem csinálni. Tehát rá tudok kattintani mondjuk a start menüre, de semmi nem reagál, nem tudok új programot megnyitni, vagy leállítani a gépet, semmire nem reagál. Az idő bevan fagyva, nem megy a másodperc semmi, megvan állva. Ha szerencsém van és megvolt nyitva a feladatkezelő néha tudok olyat, hogy mondjuk bezárom az összes megnyitott alkalmazást és akkor helyre áll minden. De ez mondjuk 5-ből 2-szer működik.
Tudom elég érdekes probléma, de hátha találkozott már valaki ilyennel és tudja mi a megoldás
Itt a gépem részletes leírása, nem tudom esetleg azok nem kompatibilisek egymáshoz vagy ilyesmi
-Tápegység: Cooler Master Elite V3 600W
-Alaplap: ASUS ROG STRIX B450-F
-Processzor: AMD Ryzen 5 2600X Hexa-Core 3.6GHz AM4
-Memória: Kingston HyperX FURY 8GB DDR4 2666MHz HX426C16FB3/8
-Videókártya: GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2GB GDDR5 128bit PCIe
-Operációs rendszer: Windows 10 Pro 64 bit
-Tárhely: 1TB Western Digital WDC WD10EZEX-08WN4A0
-Vízhűtés: Cooler Master MasterLiquid Lite 120
-Monitor1(TV): LG24MT49DF 60cm/24 16:9 HD 1366x768@60Hz
-Monitor2: Fujitsu computers siemens L22W-11 1680x1050
Az alaplap és proci teljesen új pár hónapos, nem hiszem az a hibás, többi viszont viszonylag régebbi 2-3+ évesek.
Alkatrészenként tesztelni kell.
Dobd be egy szervízbe, hacsak nincs mindenből 2db otthon.
Ha lesz legközelebb ilyen hiba megnézem majd mit ír az eseménynapló, mert elég sok figyelmeztetés van itt, nem tudom mikor történt pontosan a legutolsó.
Hűtés probléma nem hiszem, vízhűtésem van, meg nézegettem a hőfokokat, olyan 60 fölé nem megy
Szervízbe nem dobnám be, mert online oktatás van, sajnos nem nagyon tudnám megoldani máshogy ezeket.
Windows probléma sem hiszem, mert már újratelepítéskor is volt ilyen probléma kb.
Többit viszont nem tudom. Szerintem cserélek benne majd egy HDD-t valamikor, de előtte megnézem akkor az eseménynaplót.
Vmware-ben Ubuntut telepítettem, és közben megint leállt. Az akkori adatok
30%-os processzor, 0%-os merevlemez, 90% memória 100%GPU
Egyébként miközben írtam ezt a választ, szintén befagyott, de csak egy másodpercre kb.
A felügyeleti eseményekben az első lefagyáshoz ezeket írja (Szerintem semmi lényeges):
Hiba: Az előző rendszerleállítás (2020. 11. 17. - 8:34:10) váratlan volt.
Kritikus: A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.
Hiba: Az átvitel bizonyos naplózási eseményeket kihagyott. 0
A mostanihoz, ami a válaszírás közben történt meg ezt:
Figyelmeztetés: A(z) alkalmazásspecifikus engedélybeállítások nem biztosítanak a(z) Helyi számára Aktiválás engedélyt a COM-kiszolgálóalkalmazáshoz. CLSID:
{2593F8B9-4EAF-457C-B68A-50F6B8EA6B54}
, APPID:
Hiba:Microsoft.SkypeApp_15.66.74.0_x86__kzf8qxf38zg5c!App.AppXtwmqn4em5r5dpafgj4t4yyxgjfe0hr50.mca kiszolgáló nem regisztrálta magát a DCOM-ban a megadott határidő lejárta előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!