Miért indul újra a gépem már lassan 2 napja folyamatosan?
Megakartam nyitni egy word dokumentumot, de azt írta ki a gépem,hogy nincs elég tárhelyem megnyitni a word-ot és azóta folyamatosan újra akarja telepíteni azt, majd kb.3 percenként újra indul a gépem. Néztem már magától újra indulós kérdéseket és néhány tippet,de nekem egyik sem vált be.
Lenovo laptop, win10
Lehet nagyon betelt a ramod meg minden ilyesmi. Nekem volt hasonló. Nem word program hanem másik program. Amint betöltődött a ramba egyből újra indult. Megoldásképpen töröltem a programot és működött minden. Itt 2 giga ramról beszélek. Ha neked jóval több és erős a gép is akkor nem ezzel lesz baj.
(A kötekedősebbek kedvéért. Több programozással kapcsolatos dolog is volt a gépen, pl java és társai. Nem volt szépen lekezelve minden, hogy aminek nem kell az ne induljon a rendszerrel együtt. És mikor hirtelen betöltött minden már fullon járt minden, a ram, lemezkezelés és minden egyéb, majd betöltött a program és ki is kapcsolt egyből. Nem igazán rémlik már mi volt az hirtelen. De valami programozós vagy szimulátoros cucc és túl sok volt neki. Mikor feltelepítettem nem gondoltam át rendesen, hogy nem ennek a gépnek megfelelő, pláne meg nem így)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!