Miért nem észleli/vált át az erősebbik videókártyára a gépem?
A laptopomon van két videókártya. Egy gyenge és egy nagy teljesítményű. A laptop vétele után kipróbáltam a CSGO-t hogy mégis mennyi FPS-el fog futni. 120 FPS, de szőrnyű input delay. Vissza vittem az eladóhoz és megkértem hogy csináljon vele valamit. 1 hét után vissza kaptam és újra kipróbaltam.
20-30 FPS, de semmi input delay.
Azóta minden játék gyengébben fut mint ahogy kellene.
A Windows Képernyő-beállítasaiban van olyan lehetőség hogy Grafikus beállítások. Ott be lehet állítani minden programnak hogy melyik videókártyát használja. Mikor kiválasztom pl. CSGO-t ezt mutatja a kis ablak: [link]
Sehol se látni a nagy teljesítményű videókártyát.
Az AMD Radeon Settingsben ( [link] szintén van egy panel ahol hozzá lehet rendelni minden programhoz hogy melyik használja. Itt írja is a két videókártya infókat stb stb.
A csgo.exe azt írja hogy a nagy teljesítményű videókártyát használja de ugyan úgy kevés az FPS. Nem tudom mi lehet a probléma és már évek óta frusztrál. Nagyon jó lenne ha tudna valaki segíteni.
Köszönöm előre.
Tudom valahogy ellenőrizni hogy tényleg le lett tiltva?
Ha eltávolítom a display drivert attól még fog műkodni, nem?
U.i.:
A BIOS-ból ki vagyok zárva mivel az eládo jelszót rakott rá és nem árulta el hogy mi is a jelszó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!