Mi okozhatta ezt a jelenséget?
Üdv mindenkinek!
Kb fél órával ezelőtt a monitorom produkált egy érdekes dolgot.
Youtube volt megnyitva, és mivel elég sötét van, gondoltam veszek le a fényerőből.
Ez meg is történt, majd elkezdett ki-be kapcsolni. Ez így ment, még bezártam a böngészőt, illetve a kikapcsolás alatt is ugyanezt produkálta.
Ki akartam próbálni a laptoppal is, a boot során mutatott képet, utána viszont a laptop nem találta, de ez inkább csak azért lehet, mert nincs aktiválva rajta a win.
Most visszakapcsoltam a gépet, eddig minden rendben megy, fényerőt is állítottam.
Számíthatok rá, hogy kuka lesz, vagy valami átmeneti zavar támadt az erőben?
Tápja adta meg magát. Valszeg.
Én anno tudtam cseréltetni valahogyan. Nyilván egy szervizben, de hogy hogyan jutottam el odáig,hogy ott tudnak segíteni 🤔 talán hardverapro/prohardver fórum. Egy BENQ monitorban. 10-15 ezer volt, szóval megérte,mert 30 körül érte akkor egy használt működő. És azóta is szuperül teszi a dolgát.
Köszi a választ!
Ezt olvastam több helyen, hogy sanszos a táp hiba.
Bár azóta működött, játék alatt is, szóval nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!