Hogyan ismerhetem fel a "coil whine" jelenséget egy videokártyánál?
Figyelt kérdés
Mi ez, milyen hang, mire kell figyelni? Csak terhelés alatt?2020. szept. 3. 16:42
1/7 anonim válasza:
Youtube videókon meghallgathatod, csak írd be, hogy coil whine. De ha nincs gyanús hang a gépedből, akkor fölösleges hibákat keresni.
2/7 anonim válasza:
Ez egy elég jellegzetes, zümmögő zaj. Hibának nem minősül egyébként, max. kicsit kellemetlen.
3/7 A kérdező kommentje:
Amiket videókat néztem, ott magas hang volt. Nekem viszont mély hangon zümmög Furmark alatt. Ahogy leállítom a Furmakor abbahagyja. De csak nagyon közelről lehet hallani, szinte már rátapad a fülem a gép tetejére.
2020. szept. 3. 17:06
4/7 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert Aida GPU teszt alatt meg nem csinálja. Csak Furmarknál...
2020. szept. 3. 17:14
5/7 anonim válasza:
Simán lehet, hogy egy olyan teljesítménytartományban éri el a rezgés a hallható tartományt, amit csak a Furmark hoz ki belőle.
Az AIDA stressztesztjei nem pörgetik meg annyira a hardvereket.
6/7 Ifj. Paprikás Csirke válasza:
Olyan, mint a régi kínai piacos képcsöves tévék zümmögése.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. okt. 24. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!