Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Webshop-ból rendelt notebook...

Webshop-ból rendelt notebook esetén ha megjegyzésbe írom: több memóriával kérem, bővítik? _Ezt lehet?

Figyelt kérdés

Ha van egy notebook, amelyből több memóriával rendelkező modell nincs fent, én azt a notebook-ot szeretném megvenni, de több memóriával (például 4 GB helyett 8 GB), ha megrendelés megjegyzésébe írom ezt, akkor a bővítést elvégzik, árat rászámolják amit majd átvételkor fizetek és ennyi, vagy ez nem lehetséges?

Ismert nagy webshop-ok nem vállalnak ilyet? (i.on.hu, p.x.hu stb) Teljes nevet esetleges reklámjelleg miatt nem akartam kiírni, de ezek pl. elég ismertek.

2020. nov. 13. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én felhívnám vásárlás előtt őket vagy írnék e-mailt, hogy egyáltalán bővíthető-e. Ha nem az, akkor csak nem küldik ki potyára, ha meg igen, akkor 2 héten belül elállsz a vásárlástól.
2020. nov. 13. 18:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, a leírásban látom hogy hány slot van meg hány modul, általában ez ki van írva tehát abból tudom hogy lehet -e bővíteni.
2020. nov. 13. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
PCX és Ipon szerintem nyilván bővíti, ha kéred. De például egy EMAG nem fogja. De ami biztos.. kérdezd meg az adott cégtől.
2020. nov. 13. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Annyi munkadíjat számolnak rá, ami nem éri meg. Szerintem... ezért is örömmel csinálják az ilyen bővítéseket.
2020. nov. 13. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!