Intel Core 2 Duo E8400-hoz milyen videókártya passzol most 2020-ban? (néztem egy párat,többi lent)
Rendszer
Windows 7 64 bit
Proci:Intel Core 2 Duo E8400
Memória:4Giga DDR3
Videókártya:Nvidia GeForce GT710 2GB DDR3,64-bit
Táp:300watt
Szeretnék egy kicsit komolyabb kártyát bele mostanit,
amit nagyjából ki is hajtana.
Néztem is egy-kettőt :
Gigabyte GT1030 2GB GDDR5
MSI GTX1050 Ti 4GB GDDR5 Aero
MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4GB GDDR5
Melyik lenne jó hozzá szerintetek?
(mindegyikhez 300Watt-os táp kell)
"nagyjából kihajtani"
Egyiket sem fogja, semennyire se.
2
Az valószínűleg egy brand gép, amiben jó minőségűek a tápegységek, legközelebb kisebb pofával kéne magyarázni a hülyeséget
Szvsz. Ez gyakorlatilag egy retro platform. Tennék mellé gy Gefoece 9600GT-t, 9800GT-t vagy GT240-et, aztán feldobnám rá az XP-t és kész. 2009-ig a Crysisen és GTA 4-en kívül kb. minden menni fog rajta.
Ezen kívül csak olyan értelmes felhasználása van,amihez elég az IGP is.
6
Azért ez nem igaz, ETS2, Football Manager legújabb részei is futnak vele. Az ETS2 örülne egy újabb kártyának. Azokat a vackokat elkell felejteni, egy 9800GT + 3 üveg sör árából már lehet venni olyan kártyát, ami valóban kielégíti a procit minden tekintetben. Ezen kívül én elgondolkodnék a Quad updaten, ha nem tudok platformot váltani
Ilyen öreg gépet mindennapi használatra asztali gépnek nem éri meg foltozgatni. NAS-nak elmegy, ha a fogyasztás és zaj nem tényező, ahhoz elég a GMA-3000 is.
8
3500 egy Q6600 + 2500 még 2gb RAM + 5ezerért lehet halászni relatív normális vga-t (pl. vmeik nap is láttam 650OC-t), ezekkel GTA5, CSGO, és sok egyéb elfut. Eladni úgy sem tudja rendes pénzért, és egy alaplap árában tud játszani. Mesélj, milyen más lehetősége van annak, akinek nincs pénze?
Ez a videókártya jobb mint ami jelenleg a gépemben van?
ASUS R7 240 (2 GB,GDDR5,128-bit)
Az alaplapi "foglalat" PCI Express 2.0 x16 ,(Gt710)
és ez az ASUS kártya PCI Express 3.0.
Működne rendesen,esetleg jobban teljesítene
a Gt710-nél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!