Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videókártya jó a Intel...

Milyen videókártya jó a Intel Core 2 Duo E8400 3GHZ-s processzorhoz?

Figyelt kérdés
Kiszeretném cserélni a gépem videókártyáját most egy msi nx8800gt-m van és milyet vegyek helyette? (a célom az,hogy jó játékokkal tudjak játszani)

2014. febr. 7. 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:
sztem egy hd 7770 elég annál nagyobbat nem hajt ki
2014. febr. 7. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:
GCN-es radeon-t vegyél, Mantle rengeteget fog dobni rajta, vga be fog segíteni a cpu-nak, viszont egyenlőre csak beta driver van.
2014. febr. 7. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem: [link] ezzel jól járnál, ha nem fullHD-ben játszol, akkor ez a kártya elviszi a mai játékokat neked, közepes grafikán. Sajnos nagyobb kártyát már nem érdemes a processzorod mellé venni, mert már nem túl erős, de ez is többszörösen erősebb, mint a régi 8800GT!
2014. febr. 7. 21:56
 4/9 A kérdező kommentje:
És azt nem lehetne megoldani,hogy a mai játékok FULLHD-ben menjenek?
2014. febr. 7. 22:10
 5/9 anonim ***** válasza:
de ezekkel mennek fullhdben medium vagy még kisebb részletesség és élsimítás nélkül...
2014. febr. 7. 22:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem, mivel a processzorod régi és a legtöbb mai játék megköveteli a 4 szálas információ feldolgozást. A tied 2 mag 2 szálat tud. Úgy tudnál fullHD-ben játszani, ha vennél új alaplapot, új processzort ( lehetőleg natív 4 magosat ) és egy új VGA-t, ja és persze memóriát is.
2014. febr. 7. 22:17
 7/9 A kérdező kommentje:
[link] ez nem lenne jó hozzá?
2014. febr. 7. 22:19
 8/9 anonim ***** válasza:

elöttem szóló téved még pentium d 945 tel is tudtam full hdban nyomni a c2-őt medium graffon 2x részletességel 4870-essel....

pentium d 945 ről meg azt kell tudni h 8xx után a leggyengébb 2 magos procik....

2014. febr. 7. 22:20
 9/9 A kérdező kommentje:

Most akkor ez a videókártya is jó lesz hozzá?

[link]

2014. febr. 7. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!