Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ami windows alatt működik...

Ami windows alatt működik webkamera az fog linux alatt is?

Figyelt kérdés
Web kamerát szeretnék venni, de félek ha online veszek egyet akkor az nem fog működni linux alatt.
2020. nov. 12. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb fog működni, de benne van a pakliban, hogy nem. Ezt csak úgy tudod meg, ha kipróbálod.
2020. nov. 12. 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vásárlás előtt érdemes utána nézni a tapasztalatoknak.
2020. nov. 12. 14:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megijeszteni, de én nemrég váltottam Linuxra, és ami webkamerám eddig windowson működött, azt most nem tudom a Linux-al használni.

De én mindig olyan szerencsétlen vagyok, hogy csak az nem működik, ami éppen kell.

2020. nov. 12. 14:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Kompatibilitás problémák előfordulnak, linux mint-en nekem mindent sikerült megoldani, igaz a driverekkel szokott probléma lenni csak.
2020. nov. 12. 14:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez lutri.. inkább megveszem boltból.
2020. nov. 12. 14:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Linuxos fórumokon kérdezd meg!
2020. nov. 12. 14:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát most nem azért, de ha boltból veszed, akkor nincs visszavásárlási kötelezettség,

Egyébként meg webcams for linux vagy linux compatible webcams kereséssel próbálj választani.

De itt egy lista, hogy legyen mit nézni..

[link]

2020. nov. 12. 15:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha online áruházból veszed, megillet téged a 14 napos elállási jog:

[link] - lásd a III. fejezetet.

Másrészt: mielőtt vásárolsz, nézd meg az adott terméket a #7-es hozzászóló által adott listában vagy az általa említett keresőszavakkal (vagy például a <webkamera gyártója és típusa> linux keresőkifejezéssel) keresve.

2020. nov. 12. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!