Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan álljak neki a gépek...

Hogyan álljak neki a gépek rendbeszedésének, mi az a dell recovery?

Figyelt kérdés
7 éves már, kicsit lassú. mit javasoltok? én azt gondoltam befújom egy kicsit azzal a levegő sprayyel, amőgy nem oylan hangos és kívülről megtörölgetem, azzal le van tudva a tisztítás. Na de belül hogy fogjak hozzá? Lementettem pendrivre minden fontos doksim és képem. Azt sejtem hogy újra kellne telepítenem a windowst, de kell még más is? pl lemeztöredezettségmentesítés? mi az a dell recovery cucc, ami a gépemen van?

2020. nov. 12. 10:50
 1/8 anonim ***** válasza:

laptop? ha 7 évig nem volt takarítva annak hiába fújsz be, szét kell szedni és alaposan kipucolni.

valszeg attól lassú, hogy túlmelegszik és visszavesz a teljesítményéből.

2020. nov. 12. 11:18
 2/8 A kérdező kommentje:
nem meleg és halk is. inkább szemetes, de már össze vissza van rajta minden. a gondom most az hogy nem találom a gép papírjait, szóval semmi jelszóm nincs meg az újratelepítéshez
2020. nov. 12. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Miért kéne hozzá jelszó? :D

Csinálsz egy bootolható pendriveot rufussal/windows media creation tool-al, aztán arról bootolsz.

2020. nov. 12. 11:28
 4/8 A kérdező kommentje:
termékkulcsra gondoltam, a windows 10hez
2020. nov. 12. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:
41%
Ha nem akarsz vele szórakozni, szólj, küldök egy linket kmspico-hoz.
2020. nov. 12. 11:32
 6/8 anonim ***** válasza:

"termékkulcsra gondoltam, a windows 10hez"

a gépre nincs rágagasztva? alul...

amúgy meg pont arra jo a dell recovery, hogy visszaállítod vele gyári állapotba a gépet

"küldök egy linket kmspico-hoz."

az ilyeneket felejtsd el!

2020. nov. 12. 12:26
 7/8 anonim ***** válasza:

lol, mert? :D

"a gépre nincs rágagasztva? alul..."

igaz, tényleg. az akku alatt szokott lenni.

2020. nov. 12. 12:30
 8/8 anonim ***** válasza:
35%

https://www.youtube.com/watch?v=n0nlPHLmWvQ

HDDt cseréld le SSD-re

gépet alaposan kitaarítani, esetleg újrapasztázni - illene inkább hozzáértő szerelőhöz vinni ha nem szeretnél komoly károkat csinálni.

Annak nincs sok értelme ha a rácsokon befújsz. a port csak felkavarod, a szöszök bent maradnak.

Ativátort én sem javaslom, csak a kis csicskák használnak ilyen tróger módszereket. Utána meg jönnek ide sírni, hogy "de miért kékhalálozik????" "hogyan törték fel a fiókom?" stb

Meg kell venni egy kulcsot 3-4 ezerért és nyugodtság van.

2020. nov. 12. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!