(!! SOS !!) Ment a játék és csak úgy elszált a gép. Mi lehet a hiba? (Nagyon aggódom mert szinte még új)
Üdv!
Ez a gép kb. még másfél hetes és 200 ezer forint körül mozog szóval nagyon aggódom.
Story:
Random játszottam mwjd az kifagyott és leállt a kép de még világított a hűtő majd az is leált. Megpróbáltam bekapcsolni a gépet de egyszerűen nem kapcsol be tehát nem világit semmi és még csak nagyon megsem mozdul benne semmi.
Konf.:
MBO: Gigabyte B450M S2H
PSU: FSP Hydro GE 550w
CPU: AMD Ryzen 2700X
GPU: AMD Radeon RX 580 8GB
Ha bármilyen infó kell még leírom!
Köszi a tanácsod.
Azóta megpróbáltam csinálni egy dolgot ami az hogy az alaplapi elemet kivettem pár percre majd visszatettem. Most felpörög minden tehát nincs szerencsére probléma, kivéve a videokártyán. Tehát bekapcsolom és pörög minden aminek kell sőt még világít is a processzor hűtő de viszont a bekapcsológomb körül a led nem és a videokártya sem pörög.
Esetleg ehhez tudnál valamilyen tanácsot vagy teendőt írni?
Köszönöm előre a válaszod :)
(Egyébként értek a gépekhez csak nem nagyon értek a hardeveres dolgokhoz..)
Hát ha lennék olyan gazdag vagy lenne ismerősöm akinél ki is próbálhatnám akkor biztos meg tudnám így nézni de sajnos nem fogok tudni így. Egyébként ma elvittem egy szervízhez hátha meg tudják mondani. Majd jövő szerdán írok ha megtudom mi a probléma.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Mint kiderült csak annyi volt a probléma hogy a táp és az alaplap között a kábel nem volt elv. rendesen összekötve.
(vagy a konnektor-táp között, de azt meg húztam ki és raktam vissza úgy hogy rendesen beletettem)
Csak nem nagyon értem hogy az hogy sikerült miközben hozzá se nyúltam a géphez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!