Milyen 1080p monitort ajánlatok?
Sziasztok! Monitor vásárláson gondolkodom, egy régebbi 1080ps 60hz képfrissítéssel rendelkező monitort tervezek lecserélni egy mindenképpen 144hzsre.
Jelenleg egy 25' es monitorom van, ebből kifolyólag nézegettem az újakat ,16:9 27' 24' milyen véleményen vagytok ezekről? Úgy olvastam hogy a 27 már túl pixeles 1080pbe , 1440pn is elgondolkoztam de le is mondtam róla mivel nem lenne olyan videókártyám ami azt 144fps környékét tudja szolgáltatni.
Kérdésem az lenne ,hogy: Milyen típust,mekkora méretet ajánlatok? Tényleg elég rossz gaming élményt nyújt már a 27'?Nem túl kicsi a 24'?
válaszokat előre is köszi.
Nemrég vettem egy ASUS VG279QM monitort és a 120hz Sony Bravia KD-55XG8577S Ultra HD 4k TV képe meg sem közelíti a monitorét, gyönyörű képe van. Butaság, hogy 27" monitor 1080p-be pixeles lenne, ASUS VG279QM monitornál abszolút nem látni a pixeleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!