1080p ultra settings confignak jó lesz ez a felállás?
Hdd: Toshiba 1TB 64MB HDWD110UZSVA merevlemez
SSD: Kingston 240GB SA400S37/240G SSD meghajtó
Táp: Chieftec 600W Element ELP-600S
Alaplap: Asrock B450 PRO4
Videókártya: GIGABYTE RTX2060 6GB GDDR6 GV-N2060GAMINGOC PRO-6GD
Ház: SilentiumPC Signum SG1 TG SPC230 fekete ablakos ATX számítógépház
Proci: AMD Ryzen 5 3600X
Ram: Crucial BL2K8G32C16U4R Ballistix Red 2x8GB 3200Mhz DDR4 (remélem rgb-s)
Proci hűtő: Cooler Master RR-212S-20PC-R1 Hyper 212 RGB Black Edition
Lebeszélt a pcx a 3600mhz-es kingston ramról amit szerettem volna, arra hivatkozva, hogy a gépem csak 3000mhz-en futtatná, meg hogy nem bootolt be a gép elméletileg emiatt... Honnan tudhatom azt, hogy a gépem milyen mhz-en tudja vinni a ram-okat? Alaplapon lenne gyenge hozzá vagy mi?
Előre is köszönöm, az időtök, segítségetek!
Ballistix amúgy is jobb választás mint bármelyik Kingston RAM(kivéve az alig kapható B-Die RAM-t).
SSD-nek én a helyedben inkább egy A2000-t vennék ami jóval gyorsabb.
A tápegység pedig nem a legjobb, illetve aránytalanul nagy is.
Be Quiet!System Power 9 400W több mint elég, ha meg van keret Bitfenix Formula Gold 450W.
A CPU hűtő meg abszolút felesleges, a 3600X-hez már elég korrekt gyári hűtőt adnak.
Azt a pénzt tedd inkább rá egy RTX 2060S-re, sokkal több pluszt ad.
Nem mellesleg a jövőre nézve inkább az tűnik minimumnak ultrára.
Pár dolog nekem is böki a szememet. SSD-ből jobbat vennék, legalább A2000 szériát megcéloznám.
Tápegységből szintén, az FSP Hydro Pro 500W jobb.
A kinézett hűtő 16 ezer forintért rablás, meg az RGB-től nem lesz hatékonyabb. Válaszd inkább a SilentiumPC Fortis 3 HE1425 -at!
Alaplap: nem rossz, nem rossz, de kicsivel többért MSI B450-A PRO MAX is van, ami lényegesen jobb, és később 3900X sem okozna neki problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!