Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Acer Aspire 3 - A315-56-324D...

Acer Aspire 3 - A315-56-324D laptopba ezeket belelehet rakni?

Figyelt kérdés

Kinéztem ezt a laptopot. De nagyon gyengének találtam. Viszont, ha ezt a két hardvert ki lehetne cserélni, akkor egy jó kis gép volna belőle. Tehát ezeket belelehet tenni?

[link]

[link]

A laptop: [link]

2020. nov. 8. 23:13
 1/4 jokyman15 ***** válasza:

SSD-nél kérdezz rá az acershopnál, hogy van-e egyáltalán M.2 foglalat a laptopban. Ha nincs akkor csak a HDD-t tudod Satás SSD-re cserélni. RAM-nál vigyázni kell. Nem elég annyi hogy hány Mzh-s és hogy hány Gb-t támogat a laptop alaplapja. Ha megveszed, akkor termékkód alapján elvileg kilehet listázni, hogy mi van benne (nem a A315-56-324D, hanem az egyedi és a laptop alján lévő papíron van).

Én azt tudom tanácsolni hogy vedd meg a nagyobb ram-osat és az ssd-nél meg kérdezz rá, hogy van-e M.2.

2020. nov. 8. 23:43
 2/4 jokyman15 ***** válasza:
Előzőhöz: [link]
2020. nov. 8. 23:43
 3/4 jokyman15 ***** válasza:
De azt tudd, hogy ezekenél az Acer laptopoknál sok az alaplap hibás. Nem mind, de arányosan az egyik legtöbb ezeknék fordul elő. Tehát van rá esély, hogy féléven belül küldheted vissza gariba.
2020. nov. 8. 23:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért nem egyből olyan gépet keresel, ami tartalmazza amit szeretnél?! Veszel egy újat, és cserélsz benne egyből...
2020. nov. 9. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!