Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hibás memóriák?

Hibás memóriák?

Figyelt kérdés

Alaplap: Gigabyte H97M D3H

Proci: I7 4790K

Videókari sapphire rx 580 nitro+ 8gb ( kivettem a teszt időtartamára)

Mmemória: Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury piros HX316C9FR/8

2020. nov. 8. 11:51
1 2
 11/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Igazabol az lenne jo hogy mas gepben letesztelni ramot

es mas ramokkal a tied

Szinten igazabol pedig minek foglalkozni vele amig nincs gond?

ram garis? Mindjart lejar? Mert raersz aztan majd ha gond lesz gyakorlatban gariztatod ennyi

rosszabb ha az alaplappal vsn gond macerasabb persze megoldhato, gari van még ra?

hibakeresest okkal szoktak vegezni, eddig nem emlitettel valamit

2020. nov. 12. 19:43
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem említettem mert szerintem nincs jelentősége. Igazábol annyi, hogy eddig 16 GB volt benne ( 2x8) És találtam neten tipus azonos kitt-et. Megrendeltem, és utána futtattam a tesztet. Ott kezdődött minden. Kék halál még soha nem volt ezen a gépen, ahogy fagyás sem. Régebben is futtattam tesztet, de a windows alap tesztjét, ami sose jelzett hibát és gondoltam kipróbálom ezt a memtest86-ot ami sokkal részletesebb vizsgálatot végez. Meg is lepődtem, hogy kb 2 óra 1 db modul vizsgálata.

Igazából ennyi. Csak furdal a kíváncsiság, hogy mitől lehet.

2020. nov. 12. 21:48
 13/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

megjegyezted ket ujat nem?

dual -t is tesztelgesd le

ha van idod ezzel szorakozni :)

Tehat a 2 regivel az 1. dual slotokat aztan a 2. dual slotokat

az ujjal is

ugylattam ezt meg nem csibaltad illetve szinten nem emlitetted

megeshet hogy az ujak hibasak es igy lehet ki is derulnek

aztan gari es ennyi

mert ha valoban hibas foleg novekszik is hiba akkor valami gond lehet vele

de ez gari idon belul is kiderulhetne, de igy persze teszt miatt egybol tudod hogy ramra kell gyanakodnod, ha meg nem teszteltel voln semmit akkor a hibanal sok macerat csinalnal netan szervizt, mikozbe lehet ram kikapassal meg is oldva a gond

2020. nov. 14. 15:08
 14/15 A kérdező kommentje:
Sajnos már egyikre sincs garancia. Valószínű, hogy dual probléma lesz mivel egyesével teszteltem legelőször, és egyik memóriamodullal sem volt gond. Valóban nem teszteltem kettesével, ezért ez lesz a következő művelet. Kép feltöltő oldalt tudnál nekem írni? Ami jelenleg is aktív.
2020. nov. 16. 11:33
 15/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

ez nem jo?

2020. nov. 18. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!