Új monitort vennék, és nem tudom, hogy amit kàbelt adnak a 144hz-es monitorhoz, az képes-e 144hz-et àtvinni?
Hatalmas gól lenne a gyártótól, ha adnának egyáltalán kábelt!
Nyomtatókhoz évek óta simán nem adnak USB-B kábelt, azokhoz sem amik nem wifisek...
Nekem egyik monitoromhoz sem járt semmilyen kábel, sem HDMI sem DP. Érdemes megnézni a gyártónál hogy az adott típushoz mi tartozik, mert szerintem 90+%-ban a monitorhoz sem fogsz kapni csak tápkábelt.
#3: Hát én nem tudom, honnan rendelted, vagy milyen gagyi kínai típusok voltak. Én olyannal nem találkoztam mostanában, amihez semmilyen nem volt semmilyen. Pedig az utóbbi két évben 2-3 tucatot tuti kicsomagoltam már.
Olyan volt, hogy irodai monitornál elérhető a HDMI és a D-SUB is, mégis csak az elavultabb D-SUB kábel volt hozzá.
Gaming monitornál, vagy egy DP vagy egy HDMI mindenképp van hozzá, azon belül is minimum az a szabvány amivel megvan a 144 Hz.
A nyomtató meg más dolog. kb 25 éve nem változott a szabvány amit használ. Emiatt jogosan feltételezik, hogy van neked egy otthol, ezért nem terhelik vele a környezetet feleslegesen azzal is.
"#3: Hát én nem tudom, honnan rendelted, vagy milyen gagyi kínai típusok voltak."
Acer RT270
2018 27. heti gyártás, origi bontatlan kartont vettem át a boltban :D
#5: Hát ez egy irodai célú monitor. A gyártó oldalán nem találtam utalást a doboz tartalmára, viszont a kisebbik tesójáról találtam kicsomagoló videót, amiben ott volt a VGA:
https://www.youtube.com/watch?v=_JVDnCegHWs&t=207s
Így feltételezem a nagyobbikhoz is adnak.
Gondolom azért épp VGA kábel, mert az bármilyen gagyi irodai gépen megtalálható. És nehogy már ne tudja beüzemelni a paraszt.
Szóval egy rossz tapasztalat miatt még ne kezdj el általánosítani. Az hogy neked miért nem volt benne X-aktás úgy, és egyáltalán nem ez jelelemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!