Hogyan tudok csatlakoztatni a laptopomhoz külsőleg videókártyát?
Igen, komolyabb műtét kell lényegesen. Kell tápegység, külső dokkoló.
És a video kártya.
Mivel a mini PCI-E foglalatot rendszerint elfoglalja a Wi-Fi adapter, így USB -s Wi-Fi -re is szükséged lesz. Valamint az újabb laptopoknak nincs szerviz ablak. Tehát valahogy ki kell vezetni a kábelt a mini PCI-E -től, ami csak a laptop káva gányolásával lehet. Ezen kívül a laptop saját kijelzőjét nem is használhatod.
Szerintem rémálom az egész. Pont a lényegét veszti el a laptop, a hordozhatóságát.
Ezért nem szoktunk kis pénzűeknek Gamer laptopot ajánlani. Mert az úgy marad ahogy vetted. Szinte zéro fejleszthetőség. Csak RAM -ot meg háttértárat vehetsz nagyobbat.
Akinek nincs lóvéja 2-3 évente lecserélni a laptopját, annak kompromisszumot kel kötni vagy a hordozhatóság vagy a teljesítmény terén.
Aha, hát igen, jól látod, így semmi értelme nincs.
Köszi a részletes és kimerítő választ!
Nem értem amúgy a gyártókat, szerintem rendesen lenne piaca annak, hogy egy egyszerű vezetékkel rá lehetne dugni a laptopra a rásegítést.. így az ember mindenhová magával vihetné a laptopját, amikor meg grafikai munka kell, vagy játszani akar, amit ígyis úgyis helyzez kötötten végezne, akkor csak rádugna egy kábelt, így nem kellene a laptopnak sem erős vasnak lennie egyáltalán és feleslegesen nehéznek meg drágának lennie, illetve nem kellene beruházni külön monitorra meg vezetékrengetegre.. ami egy minimalistának amúgy is rémálma.
Az üzleti érdekek felülírják a praktikusságot.
Nem vennéd meg akkor a drágább terméküket. Ha meg elavulna a jelenlegi géped, nem vennél újat, csak vennél egy külső VGA -t. Ők meg elesnének a nagy lecsótól.
Amúgy olyan újabb laptopokon sem működne a dolog, amin van Thunderbolt / Type C csatlakozás?
(Tudom az enyémen nincs, gondolom ennek megfelelően válaszoltál, csak érdekel)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!