Szerintetek hol és hogy adhatnám el a Laptopom? Hogy
járnék a legjobban?
Figyelt kérdés
Még szeptember második felében rendeltem meg egy Asus VivoBook s13 laptopot, de azóta meggondoltam magam és szeretnék egy másikat venni, ezt pedig eladni (hosszu sztori hogy miért, nem lényeges). A gépet amúgy otthonról el se vittem, három hétig minimálisan használgattam, de amióta rájöttem, hogy másikat szeretnék, félretettem, nehogy bármi történjen vele ami csökkentetné az értékét. Lényeg az, hogy egy nagyon jó állapotban lévő, egyébként elég erős gépről van szó. Szerintetek hol kellene megpróbálnom eladni? Hogy járnék jobban, ha jófogáson vagy hasonlón már fent van, de láttam boltoknak is, hogy van felvásárlásuk, de nem szeretném alkatrészként vagy hasonlónak eladni. Egyszerűen sajnálom, túl jó és új ahhoz. Mit tennétek a helyemben? Köszi a válaszokat! :)
Nem, de ez miért lényeges? Szerintem nem befolyásolja a kérdésemre feltett választ, hogy miért szeretném lecserélni.
Egyébként, ha nagyon érdekel azért, mert olyat szerettem volna amin van videokamera, ezen meg nincs. Tudom buta vagyok, nem figyeltem, nem vettem észre, stb. ezért rosszat rendeltem. (Haragszom ezért magamra rendesen, ne aggodjon senki...) Nem akartam ezzel is hosszabbitani az amugy is hosszura sikeredett magyarazatomat. Kérlek ne ezt tárgyalgassuk meg itt, hanem a kérdésem. :)
(Amugy sose akarnék macbookot XD)
2020. nov. 5. 21:29
3/7 anonim válasza:
Hardverapró
2020. nov. 5. 21:57
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem :)
2020. nov. 5. 22:19
5/7 anonim válasza:
Facebook marketplacere is érdemes lehet feltenni.
2020. nov. 5. 22:51
6/7 anonim válasza:
vegyél hozzá 10 rugóért webkamerát külön,
olcsóbban megúszod
2020. nov. 6. 09:08
7/7 A kérdező kommentje:
Face jó ötlet köszi :)
Kamerát meg ha nem muszáj nem vennék... Hamár az ember vesz egy 200ezres gépet ne kelljen már külön biggyesztgetni rá a kamerát. :(
De azért köszi a tippet, lehet ez lesz a vége... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!