Ez a tápegység elég vagy valószínű kell egy jobb?
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy vajon elegendő e ez a táp nekem még továbbra is.
Jelenleg egy XFX TS 430W-os tápom van ami tökéletesen működik. Videokartyat akarok cserélni és megneztem több táp kalkulátor oldalon is és olyan 360 W körülre jött ki minden értéke de ebbe nincs benne a processzor hűtő meg a gépház ventilátorjai.
Jelenlegi konfigom:
Alaplap: GIGABYTE GA-H61M-USB3-B3 (rev. 1.0)
Processzor: Intel® Core™ i5-3570 Processor
6M Cache, up to 3.80 GHz
Memória: 2x8 GB Kingmax 1333 Mhz DDR3
VGA: GIGABYTE Geforce Gtx 750 Ti 2GB 128 bit GDDR5
Processzor hűtő: Id-cooling dk-03i rgb
Gépház: Deepcool Tesseract BF amiben 2 ventilátor van
DVD író: LG (GH24NS) OEM Supermulti DVD író, fekete
HDD: 1 TB 3,5" 7.200 RPM (azt hiszem western digital)
SSD: nincs
Nem tudom hogy a monitor, egér billentyűzet mennyire számít de ha kell leirom azt is
Remélem minden alkatrészt leirtam ami befolyásolja az áram felvételt.
Na a mostani 750 ti videokártyam akarom cserélni egy gtx 970 4 GB 256 bit gddr5 osre.
A gtx 750 ti 60 W elvileg a gtx 970 pedig 170 W azaz 110 el több és ezért kérdezném hogy szerintetek ezzel a táppal jó lenne vagy inkább ruházzak be egy nagyobbra és jobbra.
Ha igen akkor tudnátok ajánlani párat ami jó lehet ehhez a konfighoz?
Corsair esetleg cooler master vagy ugyanígy xfx csak nagyobb, de az a baj olyat nem találtam.
Köszönöm szépen előre is!
10
Baromság. Az a proci nem limitál egy 750ti-t. Hol éltek ti amúgy? 75fps meg nem lesz 970el sem, mert azt már tényleg megfogja. Miért oyan rettentő nehéz megnézni legalább egy yt videót
#12 miben nem lesz milyen beallitassal?
altalanosagban irtam a teljesitmeny aranyokat, feltetelezve hogy massal is jatszik majd
amugy pedig meg kell legyen FHD n ha jol beallitja a 75fps a WarZone ban 970 nel a gpu reszerol hogy cpu limitalja valoban kicsit lehet de errol is irtam ez nem azt jelenti hogy atlag 75 ne legyen meg
WarZone elege zabalja mindketot szoval foleg egyre nagyobb beallitasokkal
de hat 2019 es jatekrol van szo...
13
de fogja limitálni. És mi az, hogy általánosságban? Ezt így nem lehet kijelenteni, mert van kb. 9999999 játék, 999999 féle igénnyel.
fszzom
Köszönöm szépen a válaszokat.
Milyen tápot ajánlanátok ehhez mert kiderult hogy a 970 én 2 l db 6 pin és vga csatlakozó van nekem meg ebből a tapbol csak 1 jön ki. Ezt az egyet nem vettem figyelembe.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!