Milyen anyag van a számítógépekben?
Milyen anyagok és vegyületek vannak egy modern számítógépben?
És lehetséges lenne egy működő bolygó nagyságú számítógépet építeni ha a pénz és az anyag meglenne hozzá?
Bolygó méretű számítógép? és az mire lenne jó?
Mert annyiszor gyorsabb lenne?
Láttad az első számítógépek mekkorák voltak? Annyival gyorsabbak is mint a maiak?
Az egész technológia arról szól, hogy minél kisebb, kevesebb áramot egyen és gyorsabb legyen, nem fordítva!
Halálcsillag, "Intel... Inside"? Luke Skywalker meg majd elállítja a BIOS-t. :)
Építeni még hagyján, sok kis számítógép egy internet-szerű hálózatban. Valami összehangolt op.rendszer is elképzelhető rájuk. De mi fogja azt ellátni energiával?
#4 mar most ilyen megvalosult a Foldon Kerdezo
te nem tudom mire is gondolsz
Tudasterre? Vagyis valami kozmikus cyberlenyre (agyra)?
"#4 mar most ilyen megvalosult a Foldon"
Igen, csak azok külön vannak "kezelve". Egy ilyen elméleti gép-bolygón kik fognak külön-külön szöszmötölni a végpontokkal? Direkt nem írtam osztott operációs rendszert (distributed operating system), de valahogy muszáj mindet felkészíteni, hogy akár egymásnak át tudjanak adni egész vagy részfeladatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!