40 000 Ft-ért megéri egy használt GTX 1060 6 GB?
ha megnezed hasznalt kinalatot akkor inkabb dragabban talalsz csak, ha ujonan megnezed, azt ne is nezd, kisse mar kifutott darab szoval (de draga igen)
persze alkudozhatsz lefele ha haver benne van, de vegulis ezzel mindketten jol jartok, o nem arazta tul szoval
lenyegtelen hogy amd milyen vagy regebbi/ujabb mennyi
mivel igazsagszerint garasoskodas lenne annyira sok gpu tipus van kint hogy nem lehet azt mondani hogy na 5-10ezret tudsz lefaragni
parezernek meg mi ertelme lenne, szamoljuk ki FPS szam alapon most pontosan konkretan ez mennyit er? Es miert fps szam alapon? Sok mas is beleszamit az ertekebe (szamitana)
40-be "egészjó" a 6GB-os 1060, a 3GB-ok mennek akörül, énis asszem 40-be adtam el a 3GB-os 1 ventisemet fél éve.
AMD oldalon az RX 580 a vetélytársa, arra váltottam, jobb hűtést, erősebb teljesítményt kaptam.
Hány ventis volna a kártya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!