Szerintetek megéri használtan venni egy Steelseries Arctis Pro Wireless headsetet? Mik a tapasztalataitok a headsettel?
Van egy olyan lehetőségem, hogy 50.000 Ft-ért megtudjak venni egy Steelseries Arctis Pro Wireless headsetet. Állítólag csak kiállított darab volt mindvégig, ezért is annyi. Szerintetek megéri ennyiért megvenni vagy semmiképp?
Mik a véleményetek a headsetről? Kinek hogy vált be? Vagy esetleg van bármi más alternatív wireless headset, amit tudnátok javasolni?
A kiállítási darabokkal pont az a baj, hogy boldog-boldogtalan össze fogdozza, és gyakran sérülnek, ahogy fel-le veszik.
Hangzásra jó, de fejhallgatóból én biztos nem vennék kiállítási darabot.
Neked is ez a headset van vagy próbáltad?
Ezen a Steelseries Arctis Pro Wireless headseten gondolkodok vagy még a Steelseries Arctis 7-en.
(Már több mint 2 éve egy vezetékes Sennheiser Game Zero-m van és cserélnék végre egy vezeték nélküli headsetre)
A dobozban gyárilag adnak mellé tartalék fülpárnákat vagy csak azt ami a headseten van?
Elméletileg mindent kapok mellé külön.
Én egyedül az aksitól félek, hogy mennyire tud romlani esetlegesen, hogy már nem fog annyit kibírni 1 aksi, mint újonnan. Nem tudom mennyire tud romlani egy ilyen headsetnél az aksija. (A telefonokra asszociálok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!