HP laptopon a billentyűzetet hogy lehet megszokni? Mit lehet vele kezdeni?
Állandóan és sokat gépírással írok.
Pokolian zavaró, lassít és hibázok, mert az í , az ű nem a megszokott standard helyen van. Ráadásul az í nagyon nehezen elérhető.
Az enter pedig nem a szokásos formájú és ezért könnyen a jobb shiftet nyomom le.
Csak ezért nem küldhetem vissza a laptopot, nem is volt olcsó, hogy ezért megint újat vegyek.
Köszi!
USB billentyűzetet javaslom akkor.
+ asztali laptop állvány. Ez a kombó ajánlott is, mivel a laptop kijelzője alacsonyan van, és így görnyedve ülsz. ha felemeled, akkor egyenes háttal fogsz ülni.- nagyon hasznos. plusz ugye az usb billentyűzet marad lent az asztalon, tehát ezek az ergonómiát szolgálják.
Persze ha nem íróasztalnál gépírsz, akkor marad a laptopbill, és a fos HP kiosztás. sajnos én is csak későn vettem észre :/
Köszönöm!
Elég nagy probléma hogy képesek így gyártani.
Nem azt figyeli senki, hogy nézem-e a kezem, hanem nagyon belassít sajnos.
Bluetoothos billentyűzetet venni fogok szerintem. Az állványon is elgondolkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!