Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PS5-re és új Xbox-ra tényleg...

PS5-re és új Xbox-ra tényleg 30 ezer egy játék?

Figyelt kérdés

Én nettó 82 ezret keresek. Nekem telik arra hogy 30 ezret költseek egy játékra. PS4-re csak használtan veszegettem a játékokat átlag 6-7 ezrekért, de gondolom PS5-re használtan is legalább 15-20 ezer lesz egy játék?

Nem értem ezt mégis hogy gondolják, ez orbánisztán nem amerika.

2020. okt. 30. 00:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én nettó 82 ezret keresek.

Ami gondolom valami diakmunka vagy max 4 oras munkaprogram.

ez orbánisztán nem amerika.

Az amcsik magasrol tojnak ra hogy te nem tudod megvenni. Nem a te penztarcadat vettek alapul.

2020. okt. 30. 12:02
 12/18 anonim ***** válasza:
Amugy maga a konzolra akkor mibol telik?
2020. okt. 30. 12:02
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem diákmunka. Itt Borsodban csak ennyit lehet keresni napi 8 órás munkával sajnos.

A gépre nehezen összelehet még gyűjteni, de nagyon nem mindegy hogy utána mennyit kell a játékokra költeni.

2020. okt. 30. 12:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki csak addig nyújtózkodjon, amíg a takarója ér. Nem veszek kocsit sem, ha nincs pénzem üzemanyagra, egyebekre. Nem értem, miért nem jó bármi, amin játszani tudsz, ha ez tényleg elkerülhetetlen ilyen fizetés mellett. Telefonon is lehet pl...
2020. okt. 30. 17:45
 15/18 A kérdező kommentje:
Telefonos játékok azok hülye gyerekeknek valók.
2020. okt. 30. 18:15
 16/18 anonim ***** válasza:
#9 nem "mert csak" kerül európában 80 euróba, egyesült államokban áfa nélküli árat írnak mert nem kötelezi őket törvény rá, az eu ban más a helyzet - arról nem beszélve, hogy 0-11% között megy náluk az áfa, euban meg 17-27% között. USA ban a $70 ból marad nekik $70, európában átlag eu áfával számolva a 80 euróból marad $71. Átlagosan egyetlen dollárral keresnek rajtunk többet, magyarországon meg pont hogy kevesebbet kapnak minden eladott játék után a magasabb áfa, és a más eu országokkal megegyező árak miatt.
2020. okt. 30. 18:38
 17/18 anonim ***** válasza:
#15 Egyrészt nem mind. Másrészt nagyon keveset keresel. Szerintem ezt az egészet felejtsd el egyelőre, amíg egyrészt nem keresel legalább 2-szer ennyit, másrészt amíg nincs több havi megtakarításod. De persze a te életed. Kiszálltam :)
2020. okt. 30. 19:11
 18/18 anonim válasza:

Pont leszarom, hogy egy új játék 30 ezer Ft lesz megjelenéskor.

Ebben a generációban kb 3 játékot vettem meg teljes áron, de abból is csak 1 amire azt mondom, hogy megérte.

Általában 6-12 ezer Ft költök egy játékra. Egyrészt mert mivel odajutok, hogy tudok vele játszani, már kap egy jókora leárazást. Másrészt a játékok egy részénél ezt az összeget érzem korrektnek.

Persze a fent leírtakból véve azért akadnak kivételek.

Szerintem 185.000Ft-ért drága a PS5 s ezt mondom úgy, hogy nem okozna gondot a megvásárlása.

Ennek egyik oka, hogy a PS4-et kemény 65 ezer forintért vettem. (Sonyéknál van ilyen nyaranta, hogy minden szart leáraz a béka segge alá) S még van egy pár exkluzív amit úgymond szeretnék végig vinni.

Másik oka, hogy az új cros gen játékok egyelőre felesleges. Lesz egy alig érzékelhető vizuális különbség, meg 300FPS-el fognak pörögni. Amíg szép látvány és folyamatos az animáció addig pont leszarom

Egyrészt dicséretes, hogy dicséretes, hogy az alacsony jövedelmed mellett is hajlandó vagy költeni a videójátékokra, másrészt meg szerintem egyelőre elégedj meg a PS4-el és vegyél olyan játékokat amik kaptak egy jelentősebb leárazást.

2020. nov. 3. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!