PS5-re és új Xbox-ra tényleg 30 ezer egy játék?
Én nettó 82 ezret keresek. Nekem telik arra hogy 30 ezret költseek egy játékra. PS4-re csak használtan veszegettem a játékokat átlag 6-7 ezrekért, de gondolom PS5-re használtan is legalább 15-20 ezer lesz egy játék?
Nem értem ezt mégis hogy gondolják, ez orbánisztán nem amerika.
Én nettó 82 ezret keresek.
Ami gondolom valami diakmunka vagy max 4 oras munkaprogram.
ez orbánisztán nem amerika.
Az amcsik magasrol tojnak ra hogy te nem tudod megvenni. Nem a te penztarcadat vettek alapul.
Nem diákmunka. Itt Borsodban csak ennyit lehet keresni napi 8 órás munkával sajnos.
A gépre nehezen összelehet még gyűjteni, de nagyon nem mindegy hogy utána mennyit kell a játékokra költeni.
Pont leszarom, hogy egy új játék 30 ezer Ft lesz megjelenéskor.
Ebben a generációban kb 3 játékot vettem meg teljes áron, de abból is csak 1 amire azt mondom, hogy megérte.
Általában 6-12 ezer Ft költök egy játékra. Egyrészt mert mivel odajutok, hogy tudok vele játszani, már kap egy jókora leárazást. Másrészt a játékok egy részénél ezt az összeget érzem korrektnek.
Persze a fent leírtakból véve azért akadnak kivételek.
Szerintem 185.000Ft-ért drága a PS5 s ezt mondom úgy, hogy nem okozna gondot a megvásárlása.
Ennek egyik oka, hogy a PS4-et kemény 65 ezer forintért vettem. (Sonyéknál van ilyen nyaranta, hogy minden szart leáraz a béka segge alá) S még van egy pár exkluzív amit úgymond szeretnék végig vinni.
Másik oka, hogy az új cros gen játékok egyelőre felesleges. Lesz egy alig érzékelhető vizuális különbség, meg 300FPS-el fognak pörögni. Amíg szép látvány és folyamatos az animáció addig pont leszarom
Egyrészt dicséretes, hogy dicséretes, hogy az alacsony jövedelmed mellett is hajlandó vagy költeni a videójátékokra, másrészt meg szerintem egyelőre elégedj meg a PS4-el és vegyél olyan játékokat amik kaptak egy jelentősebb leárazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!