Gtx1660ti még mindig jóvétel mióta kijött az rtx3060?
#8 Még mindig csomó dolgot nem tudunk. Milyen kártya volt? Mik voltak a konkrét problémák. Ha tényleg ennyire rossz volt mi a francért nem használta ki a garanciát hogy valami másra cserélje?? Kicsit kamu szagú a dolog.
#10 Ez konkrétan nem így van :D Amikor a játék elején konkrétan megjelenik egy AMD logó az hogy lenne már Nvidia optimalizált. Az új konzolokban is Ryzen alapú proci és RDNA 2 alapú videókártya van szóval a jovőben sem lesz minden Nvidia optimalizált. Mellesleg nem kevés játékban az 5600XT még a 2060 at is lenyomja persze van ahol meg kikap. De az RX 6800 lazán szétalázza a 2080 TI-t és ezáltal a 3070 et is szóval az olcsóbb 6700XT a jövőben még mindig 2080 super feletti lesz valszeg
Öregem ne dobálózz már nettó baromságokkal. Nagy techtuberek mint Gamers Nexus direkt csináltak ilyen tesztet. Van program ami direkt a frametimeot figyeli.
Igaz ez inkább proci összehasonlítás de a lényeg hogy nincs számottevő különbség ilyen szempontból.
Nagyon fiatal/inkompetens lehetsz a témában már látom. Nem is pazarolom tovább az időm. Tipikusan ez a hallottam ezt azt innen amonnan de magam nem néztem utána jobban semminek mentalitás.
Szerintem a kérdező egy troll. Gamers Nexus az egyik legmegbízhatóbb legprecízebb tesztelő. Rohadtul nincs lefizetve ha valami nem jó hidd el megmondja kerek perec.
"Ricsájzenek"... Komolyan mi a jó franc bajod van neked? :D
Nézd meg Árukeresőn hány elégedett ember vett ricsájzent és hány shintelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!