Gtx1660ti még mindig jóvétel mióta kijött az rtx3060?
Igen, mivel 3060-t még nem tudsz venni.
Meg gondolom ha kijön nem valószínű hogy egy árban lesznek, a 1660Ti majd a használt piacra szorul és továbbra is jó vétel lehet.
Ilyet nem mondtak sehol. A 3070 sem mindenhol nyomja le a 2080 TI-t nézd meg a nemrég kiadott teszteket. Mellesleg ezeket halandó ember még valszeg hónapokig nem fogja tudni megvenni. A 3080 lassan 2 hónapja elérhető papíron de gyakorlatban mai napig sehol nem tudod megvenni LOL. Az Nvidia igazgató is azt mondja simán 2021 ig tarthat a készlethiány.
Instabil Nvidia kell? Nem hallottad milyen gondok voltak 2 éve a 2080 akkal? Vagy pár hete a 3080 és 3090 ekkel amint magasabb órajelre kapcsoltak?
Honnan tudod hogy a 6000 es széria instabil lesz még mindig nem értem? :D Tudom hogy az 5700Xt vel voltak driveres bajok de azért az Nvidia sem hibátlan bakker. Nekem a GTX 660 am 5 év után egyszer csak meghalt és a mostani 1080 am is volt hogy korábbi driverrel kellett használnom mert valami játék nem ment a legfrissebbel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!