SadSpook kérdése:
A alaplapi jacken a jatek es a zene zajos és halk. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Vettem egy alaplapot i5 4590/1150es alaplap, friss realtek driverrel. Bedugom a jacket legyen az elso vagy hatso, a jatekban mintha telefonos hang lenne, semmi mély, és még halk is. Mi lehet a gond?2020. okt. 29. 14:35
1/6 P.O.C. válasza:
Szerintem csak nem megfelelő driver és/vagy beállítások.
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos kipróbáltam az alaplapi hangvezérlőt is azaz amit előrír, windows-os hangkezelővel is ugyan ez a problema.
2020. okt. 29. 15:14
3/6 P.O.C. válasza:
Hát, akkor lehet nézni kell hozzá valami custom hangkártát is, mert talán haldoklik a belső.
4/6 anonim válasza:
Ugyan ez van nálam is azzal a különbséggel, hogy nekem az egyik oldalán a fülesnek semmi se hallatszódik, pedig telefonon megy minden, viszont vettem egy jack -> usb átalakítót és azzal tökéletesen megy.
5/6 A kérdező kommentje:
Garanciális a lap. Akkor viszont ha haldoklik, megcsinálják szervízben.
2020. okt. 29. 15:19
6/6 anonim válasza:
esetleg ujraforrasztják a modult de inkább kuka és csere (mmint az alaplap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!