Milyen videókártyát vegyek?
1050Ti-t csak akkor, ha fontos az alacsony fogyasztás tápegység miatt, máskülönben ne, elég gyenge kártyának számított már megjelenésekor is. Ez esetben egyértelműen az RX 570 a legjobb választás. Például: [link]
A GTX 970 a játékok többségében elmarad tőle, meg ugye az régebbi is, ezért inkább az RX ajánlottabb.
Okokat lehet sorolni, de:
- Fix áramellátáson működött, a lehető legalacsonyabb fogyasztáson.
- Alulfeszelve volt -> minimális hőtermelés -> jelentősen jobb állapotban lévő forrasztások.
- Fix ventilátor profil -> kevésbé kárósodott a hűtés, ezek mellett fix hőfokon volt ami szintén az élettartamnak jót tesz.
Összességében 1000-szer inkább egy bányász kártyát, mint egy aktív játékostól, jelentősen kevesebb a befolyásoló tényező.(váltakozó hőfok vagy fogyasztás)
1050Ti felejtős, én is éppen azon gondolkozom hogy 970-re cserélem mert lassan kuka ami a játékot illeti(annak idején sem volt jó vétel, azaz 4 éve csak sajna a bányászok elvittek mindent).
RX 570-t ajánlom én is, garancia van még rá, illetve újabb jóval mint a 970.
RX470/570, RX570/580. Ezekben érdemes gondolkodni.
A 1050Ti csak addig volt jó amíg ki nem jött a 470 és nyitóára volt kb olyan 45 ezer, énis akkor vettem még anno. Valamiért a mai napig ebben az árban, sőt magasabb áron forgalmazzák mint amikor kijött. Ahogy néztem valamelyik nap, egy árban van az 570-el.. Pedig fényévekkel jobb az RX.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!