A windows 10 nem engedi frissíteni a pendrive-ot, pedig kéne. Valaki?
Szerencsére még többé-kevésbé szabad világban élünk, így a felhasználó joga eldönteni, hogy milyen operációs rendszert használ a gépén. Én is utálom a Windows 10-er, hosszasan részletezhetném, hogy miért, de ha az ember valamit utál, akkor a legegyszerűbb, ha nem használja. Nem kényszerít rá senki. Ha én valamit gyűlölök, akkor nem használom. Ennyi. Használok helyette mást. Probléma megoldva anélkül, hogy ide jönnék pszichotikus módon őrjöngni.
Soha nem fogom megérteni ezt a Stockholm-szindrómás Windows-imádatot. Amikor agyba-főbe szidja valaki a rendszert, de a világ minden pénzéért sem lenne hajlandó mást használni.
Először is a Windows 10 nem okádék, csak mivel nem szimpatizálsz vele, így leszarod.
Másodszor a Windows 7-et is le lehetne szarni, mert az annó azzal tudta megőrjíteni az embereket, hogy képes volt fél napig is fríssíteni a rendszert, egy friss telepítés után.
Windows-ok közül jelenleg is a Windows 8.1 az, ami tökéletesen megfelelő minden szempontól, csak sajnos ha jól tudom 2023-ig támogatják, de addig még sok idő van.
#9: a #2-dik válaszoló leírt egy megoldást: RUFUS!
Ha az sem működik, akkor próbáld már ki egy másik Pendrive-al is, mert az a szar!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!