A gépemen kajak nem menne el a phasmophobia még csak akkor sem ha single playerbe játszok?
Figyelt kérdés
Komolyan azt a gépigényt amit látok ki írva a gépigény.hu oldalán én soknak tartom nagyon! Főleg mert annyira nem is okos játék csak mert esetleg a szellem válasszólhat a hangokra. És egy kis játékról van szó nagyon. Pl ott van az amnesia rebith sokkal jobban kidolgozott. Mégis meg van 900p low a stabil 30 fps úgy, hogy a textura high a fxaa pedig 2x. Vagy pl a gta 5 720 high-ba 40-60 fps-el megy. Az AC Origins is elmegy 800x600 full low-on 15-25 fps-ben. Hát most komolyan ilyen kis játékot ne vinne el!
Intel Pentium E6500
4gb ddr3 ram
Serioux SRX 450w táp
Radeon HD 6670 2gb
2020. okt. 21. 20:58
2/7 anonim válasza:
Hát az a proci elég gyengusz, de a vga se a legjobb. Nem csodálom, hogy nem mennek rendesen.
4/7 3 napos mákos lecsó válasza:
Nem fog menni. Ilyen beállítások és fps értékek mellett én már az amnesiat se tolnám.
5/7 anonim válasza:
A helyzet az, hogy sokszor nem is a játék komolysága a mérvadó, hanem az, hogy azt hogyan írták meg. Van, hogy kb. ugyanolyan szintű játékok közül az egyik az enyémnél jóval gyengébb gépeken is fut, a másik meg akadozik.
6/7 anonim válasza:
Anno én is nyomattam a crysist 6 FPS-sel 😃 napkelténél már inkább 6mp/1 képkocka volt, de futott!
7/7 anonim válasza:
Nekem uj gepem van fel eves pontos adatokat nemtudom win 10 64 , 8 giga ram a tobbi passz nekem elfut az eloszobaba ott full teljesen jo de mikor megkezdodik a jatek akkor elegge laggol. Tudok vele menni de sokszor baromi lassu . Tehat laggolgat.. shrribtetek az mi miatt lehet. Proci?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!