60%-os sRGB coverage nem röhej egy félmilliós üzleti laptop IPS kijelzőjétől?
Új árán fél milliós üzleti gép, IPS panel. A színek olyan--olyan gyengék.
Nézem a PCmag stv teszteket-hát igen írják is hogy sRGB coverage poor-60%..
Komolyan 60 %???????
Hát az asztali 30.000 ft-os belépőszintű Benq monitorom produkál 80%-ot!
A konzumer 100.000 ft-os Acer laptopom 90%-ot!
Ez meg fél misis üzleti gép és ilyen kijelzővel? Hát elbújhat a legutolsó belépő konzumer mellett is a kijelzője!!
????
Hogy van ez?
Igen még mindig. Bár már eladtam a gépet azóta.
De azóta se térek napirendre efelett.
"ársadalomban, ki az a hülye aki manapság nem néz értékeléseket, mielőtt valamit vesz?!"
Minden értékelés az egekig magasztalta a gépet. Minden!! A tomshardware-n 4,8 pontot kapott, Rikta az iylen!
Van is mit dicsérni 8 magos i7 HQ CPU 32 GB DDR4 RAM PCI-E NVME SSD világító vízálló porálló bill, kevláros burkolat..... álom.
És akkor beleb****nak egy utolsó szar panelt. de egy olyat hogy szarabbat keresve se lehetne találni.....
Innentől nulla az egész. Az én szememben.
"A tesztekben is biztos a színeket dicsérték."
Így van! Hájpolják agyon a gépet, ezer teszt és akkor valahol a szövegben el van ejtve hogy sRGB coverage 60% poor. Hát kösz!
Tán ezzel kellett volna kezdeni!!! És akkor gondolat szinten sem merül fel hogy megvegyem.
"Azt gyanítom, hogy akkor nem félmillió lett volna a gép, hanem egy kicsit több."
Ha egy 30.000 ft-os Benq asztali meg egy 100.000 ft.os teszkós Acer gagyi gép kaphat 80-90%.os sRGB panelt mert belefér, majd épp egy 500.000-es Thinkpad-be nem fér bele?
Nem fogadom el az érvet. Mindezt mondom úgy hogy a gépet eladtam a g***ibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!