Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik alkatrész hibájára...

Melyik alkatrész hibájára gyanakodnál az alábbi jelekből, erre a jelenségre?

Figyelt kérdés

Gyakran bekapcsolásnál nem indul el a gép, most 3-adszorra sikerült... Relatíve olyan 5-10 fok lehet a szobában, így reggel. Nem tudom ez okozhatja-e?

A hiba az, hogy úgy lefagy, hogy elmegy a billentyűzetvilágítás, egérvilágítás, a jel a monitorról.

Gyakran akkor jön elő, amikor bekapcsolom a gépet, és be kellene jelentkezni a windows-ba. Bár ma előjött akkor is, amikor megnyitottam a böngészőt. Nyomtam egy resetet ismét, aztán elindult normálisan... Gyakran csinálja...SZinte minden nap.

Továbbá furán forgatja ilyenkor azonnal a videókártya ventilátorát, ez a jelenség.

Az alaplap bios-át lefrissítettem, ugyanolyan maradt minden...

Alkatrészek:

Ryzen 2600

B450f bazooka v2

RX 580 4 GB

corsair tx 600 táp

Ripjaws V 3200 mhz ram, ezen sebességen futtatva, OC profillal

Mire gyanakodnál?

2020. okt. 11. 07:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, biztosan Corsair *TX* a tápod típusa? Csak mert ebből a szériából elvileg nem adtak ki soha ekkora teljesítményűt, csak 550-est és 650-est... Szerintem CX lesz az inkább. Amiben ha már elfáradtak a kondenzátorok, az okozhat hasonló jelenségeket.
2020. okt. 11. 13:34
 12/12 A kérdező kommentje:

tx 650-es tápom van

még nincs 1 éves a gép, azért is gyanakszom, hogy a bios elemnek még bírnia kellene...és nem teljesen az a hiba, amiket a bios elem okoz, az órával nincsen gond, indításnál van probléma, bekapcsolás környékén

2020. okt. 11. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!