Melyik alkatrész hibájára gyanakodnál az alábbi jelekből, erre a jelenségre?
Gyakran bekapcsolásnál nem indul el a gép, most 3-adszorra sikerült... Relatíve olyan 5-10 fok lehet a szobában, így reggel. Nem tudom ez okozhatja-e?
A hiba az, hogy úgy lefagy, hogy elmegy a billentyűzetvilágítás, egérvilágítás, a jel a monitorról.
Gyakran akkor jön elő, amikor bekapcsolom a gépet, és be kellene jelentkezni a windows-ba. Bár ma előjött akkor is, amikor megnyitottam a böngészőt. Nyomtam egy resetet ismét, aztán elindult normálisan... Gyakran csinálja...SZinte minden nap.
Továbbá furán forgatja ilyenkor azonnal a videókártya ventilátorát, ez a jelenség.
Az alaplap bios-át lefrissítettem, ugyanolyan maradt minden...
Alkatrészek:
Ryzen 2600
B450f bazooka v2
RX 580 4 GB
corsair tx 600 táp
Ripjaws V 3200 mhz ram, ezen sebességen futtatva, OC profillal
Mire gyanakodnál?
tx 650-es tápom van
még nincs 1 éves a gép, azért is gyanakszom, hogy a bios elemnek még bírnia kellene...és nem teljesen az a hiba, amiket a bios elem okoz, az órával nincsen gond, indításnál van probléma, bekapcsolás környékén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!