Összekötöttem a tv-t a Pc-vel és a monitoromon eltüntek az ikonok, és csak a háttérképet látom. Ha kihúzom akkor visszajön alaphelyzetbe. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2020. okt. 10. 17:35
1/13 anonim válasza:
Windows + Tab kombinációval tudsz váltogatni több virtuális asztal között, lehet hogy olyankor átvált egy másikra. Vagy próbálgasd a Windows + P kombinációval a többi megjelenítési kiterjesztést.
2/13 A kérdező kommentje:
Sajna egyik sem. Annyi hogy amikor rádugom a tévére akkor csak az ikonok tünnek el, de ha bármit meg akarok nyitni azt nem jeleniti meg. Csak az alsó menüsor látszódik és az egér kúrzorja.
2020. okt. 10. 17:43
3/13 A kérdező kommentje:
Annyit vettem észre hogyha rádugom a tévére a hdmi kábelt akkor az egér kurzorja kimegy a képernyőről elég messzire. Olyan mintha amit látok a monitoron az csak egy töredék lenne.
2020. okt. 10. 18:06
4/13 anonim válasza:
Kapcsold be a tévét, a megfelelő bemenetre. Ott lesz mindened, a monitor ilyenkor csak egy extra megjelenítő, amire ráhúzhatod a tévéről az ablakokat. Ha ugyan azt szeretnéd mindkettőn látni a képernyő beállításokban állítsd át kiterjesztés helyett klónozásra.
5/13 CspCsj válasza:
Két monitoros képernyő-kiterjesztés lesz.
Be tudod állítani, hogy melyik legyen az elsődleges kijelző.
Illetve meg tudod cserélni a jobb-bal sorrendet a képernyőfelbontásnál, a kis monitorképek húzogatásával.
Első videótalálatok:
6/13 CspCsj válasza:
#4: +1
Kimaradt, hogy
- kiterjesztés esetén külön tartalom látható a képernyőkön (monitoron lehet dolgozni/netezni/játszani, közben a TV-n mondjuk filmet néznek)
- megkettőzés/másolás/klónozás esetén pedig ugyanaz a tartalom látszik mindkét képernyőn.
7/13 A kérdező kommentje:
A nagyobb problémám az hogy a tévé nem észleli a gépemet. Ergo ha kiterjesztés van akkor a tévén vannak megjelenitve, ami ugyebár nem látja a gépet. Szóval amit tudok most használni az a gépre kötött monitorom. Ezt ki tudom valahogy kapcsolni? Azaz elég csak átállnom megkettőzésre?
2020. okt. 10. 19:02
8/13 CspCsj válasza:
PC és TV közötti HDMI kábel cseréjét is ki próbálnám.
Jelenlegi állapotnál a Win+P kombinációt nyomd 2-szer (megkettőzés), vagy 4-szer (csak a második kijelzőn legyen kép).
A "Win" billentyűt folyamatosan nyomod és mellé a "P" billentyűt nyomogatod többször.
9/13 A kérdező kommentje:
Félsiker. Már kettőzésen vagyok viszont a tévé nem veszi a jelet a géptől. Az lehet bprobléma hogy a tévé a gépen a hdmi 1-be van betéve és a monitor a 3. hdmi-be?
2020. okt. 10. 19:43
10/13 A kérdező kommentje:
A gép látja a tévét, a tévé nem látja a gépemet..Nincs jel.
2020. okt. 10. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!