Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Összeraknátok nekem egy olyan...

Összeraknátok nekem egy olyan PC-t ami: ?

Figyelt kérdés

Netezésre , filmezésre , és játékra alkalmas .

Játékok full hd-ba menjenek

Ezekkel játszanák: Fortnite , CSGO, Rocket League és COD Warzone . Félek hogy az utóbbi eléggé megnövelné az árat . A lehető legolcsobb legyen . Elég a COD-ba alacsony/50 fps.

Ja és még ehhez hány hz-s monitort ajánlotok ? (természetesen a lehető legolcsóbb ) Az értelmes válaszokat előre is köszönöm !

2020. okt. 10. 17:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez csak olyan ráncfelvarrás amit amit már láttunk az AMD-től, Ryzen Ryzen 5 3600 és Ryzen 5 3600xt
2020. okt. 10. 20:26
 12/13 anonim ***** válasza:
32%

Attól nem, de ha te még mindig egy/pár évtizedes hü**eséget lovaglod, hogy minél nagyobb az órajel, annál erősebb a proci, akkor kicsit ideje lenne újítani tudásod. Persze ez így ebben a kontextusban részben igaz, de közel nem CSAK ez, ami mérvadó. Mint említettem, az egész architektúrát áttervezték, ezáltal az Infinity Fabric nem szól annyira közre, és jóval kevesebb lett a számítási idők közötti delay.

30% nem is, senki nem említett 30% növekedést. De mellette köztudott volt, hogy játékokban (1 magos teljesítmény, lásd: IPC) még mindig az Intel volt a toppon, legyen az közép, vagy felső-csúcs kategória. Ezért most játékokban általánosságba véve minimum 20% növekedés várható, főleg amelyek szeretnek még mindig 1 fő szálon operálni a legjobban.

2020. okt. 10. 22:46
 13/13 anonim ***** válasza:
12-es egy kis matek es rajossz, ha ott voltal oran.
2020. okt. 11. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!