Összeraknátok nekem egy gépet?
Költségvetés: 240 000Ft
A komplett gép és egy monitor kellene, más periféria nem.
Cél, a játékos teljesítmény kimaxolása, persze amennyire kilehet összeghatáron belül.
Acer Nitro VG240Ybmiix 48 990 Ft
Olcsó, de játékos. AMD konfig 190.000-ért!
https://www.youtube.com/watch?v=Ubwa_NuNgGI&feature=emb_logo
off
Not offense, de nekem az a furcsa egy kicsit, hogy valaki az itteni válaszok alapján akarja elkölteni a 240 ezer(!) forintját. Vannak itt hozzáértők, nem ez a gond, csak azért érdemes ilyenkor az embernek magának is utánajárni kicsit, hogy mit is szeretne, mik a lehetőségek, milyen paraméterei vannak az alkatrészeknek, stb. Ennél még az is jobb, mikor valaki maga összerakja és csak véleményeket kér.
kissendi, Ne válaszoljak, akkor miért kérdeztél? Kirohanásod feltevéseit azt hiszem azzal tudom megmagyarázni, hogy a hozzáértő emberek nagy százaléka között akad itt csekély aki pusztán segítőkészségből akár hobbiszeretetből de rászán önzetlenül 15-30 percet a saját idejéből. Szerintem nem ők a vadbarmok, viszont az pedig nem a te hibád, hogy ha te kérsz segítséget számodra nem adnak, nyílván ezért fájó pont neked ez a dolog és hívod kuncsorgásnak. Ha most ezt nem találtam el, és nem így van, akkor gondold át, hogy aki segít, valóban az-e a vadbarom, vagy az aki degradál. Tulajdonképpen tudom, hogy ez nem az a fórum ám elterjedt az efféle tartalom, fogalmam sem volt, hogy pont én fogok neked szemet szúrni. Mindent félretéve a legjobbakat!
A többieknek köszönöm ment a zöld!
Utolsó, van egy kompozíció amit összeválogattam, csak nem akartam azzal bezavarni a képbe, gondoltam jobb 0-ról. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!