Lacabástya kérdése:
Miert nem kapcsol be?
Figyelt kérdés
Most csereltem a gepemben tapegyseget, egy Cooler Master 600W tapra. Mindent osszekotottem,kapcsolnap be a gepet erre 1-2 masodpercig indul aztan le is kapcsol. Eppen feltud porogni a proci huto de mar kapcsol is ki.2020. okt. 1. 15:56
11/13 A kérdező kommentje:
Ertem es ha tul feszultseget ad ki mi a teendo? Lehet valahogy szabalyozni vagy masik tap?
2020. okt. 1. 20:03
12/13 anonim válasza:
Akkor a táppal van gond, ahhoz meg ne nyúlj ha nem vagy jártas az elektronikában, mert megrázó élmény lesz.
13/13 anonim válasza:
Másik táp, ha garanciális akkor csere, de tényleg ne nyúlj bele ha nem értesz hozzá, fiatal naív koromban nem egy emlékezetes áramütésem volt tápbuherálás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!