Lacabástya kérdése:
Miert nem kapcsol be?
Figyelt kérdés
Most csereltem a gepemben tapegyseget, egy Cooler Master 600W tapra. Mindent osszekotottem,kapcsolnap be a gepet erre 1-2 masodpercig indul aztan le is kapcsol. Eppen feltud porogni a proci huto de mar kapcsol is ki.2020. okt. 1. 15:56
1/13 anonim válasza:
Valamit nem jól dugtál össze. Pl a PCI-E és a CPU csatlakozó hasonló. Elvileg nem megy bele a rossz foglalatba, de bele lehet erőszakolni.
2/13 A kérdező kommentje:
Ertem. Az elobb meg egy csatlakozo kimaradt amit a Hdd be kell dugni de mikor azt bedugtam, zizegett egy nagyot es most fust szag jon ki a hdd felol
2020. okt. 1. 16:09
3/13 anonim válasza:
Jah, valami nem a helyén van, én is jártam így. Direkt le is fotóztam mi hova megy, csak egyet elnéztem.
4/13 anonim válasza:
Akkor vagy a táp rossz és most már a hdd is, vagy valamit nagyon csúnyán félrekötöttél.
5/13 anonim válasza:
ajjajjj...
nem nagyon lehet félredugni a csatlakozókat, de neked úgy néz ki mégis sikerült?
vagy eleve a táp a kuka.
6/13 anonim válasza:
Gondolom nincs multimétered. Ki kellene mérni, hogy a táp jó fesz értékeket ad-e. Esetleg zárlatos, bár akkor már hdd nélkül is lett volna baj.
7/13 anonim válasza:
#5 félre lehet dugni. Például a 20+4 csatlakozóról a +4 belemegy a 4 tűs CPU csatlakozóba. Bár nehéz elrontani, mert a 20+4 gyárilag szinte egyben van, szét kell pattintani, de aki hülye, be tudja kötni a rossz helyre. Máris ott az 5V-on a 12V, a hdd vezérlése elfüstöl.
8/13 anonim válasza:
ezért írtam, hogy "nem nagyon" - tehát azért mégis lehet.
és nekem is a hülye szó jutott eszembe... aki ennyire hülye hozzá minek nyúl bele.
reméljük csak poresz volt azon a vinyón és nem a családi fényképek. (a poresz újra lehet tölteni :D )
9/13 A kérdező kommentje:
Kezdjuk ott hogy az elozo taphoz kepest ezen lemaradt a 4 pines +12V csatlakozo ami az alaplapon volt a proci folott. De gondoltam joo uj tap biztos mashogy oldottak meg. Mindent ellenoriztem ujbol de nem talaltam semmi rendellenest. Egyebkent ne hulyezzetek le oke hogy messze vagyok a profihoz de egy tapcserehez nem kell nagy tudomany es amikor meg regebben szervizben volt a gep, ott mondtak hogy a vinyo nagyon regi, 2013 as. Szoval az is lehet hogy most adta meg magat
2020. okt. 1. 18:07
10/13 anonim válasza:
Ez elképzelhető, de mielőtt rádugnék egy új vinyót azért kimérném azt a tápot, mert ha tényleg nagyobb feszültséget ad ki akkor mégegy vinyó megy a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!