Szeretném kicsit tunningolni a PC-met, valaki segithetne, többi info lennt (? ).
Figyelt kérdés
jelenlegi PC config:
400W-os táp
MSI Nvidia GeForce NX8600GT Twin turbo
AMD athlon X2 64 4200+ 2,53Ghz
2GB DDR2 RAM
500Gb Western Digital vinyo
MSI K9AG Neo2 alaplap
van most 40.000Ft-om amit fejlesztésre szánnék, szerintetek videókártyát,RAM-ot,vagy Procit lenne érdemes fejleszteni?- én arra gondoltam hogy veszek bele még 1GB RAM-ot meg vmi jobb videókártyát,csak azt nem tudom milyet lenne érdemes :/
2010. aug. 7. 19:38
11/14 anonim válasza:
Sajnos ez a proci egy 4670-et tud maximum kihajtani. Én az javaslom vegél egy 4670-et meg 2 giga ramot és huzd meg kicsit a procit ha lehetséges. Jah és a táp legyen valami márkás 400 as ha most nem az.
12/14 A kérdező kommentje:
2,53Ghz-re van húzva,kell rá jobb hűtő mert így is 55-60C*-ig felmegy ha játszom
2010. aug. 8. 11:40
13/14 anonim válasza:
Játéktól függően kihajthatja még az 5770et is.... (legalábbis ha a játék nem igényel nagyon erős processzort) mégis csak egy két magos 2.5ghzes processzorról beszélünk!
14/14 A kérdező kommentje:
viszont ezeknek a kártyák csak 128bitesek,ami elég szar játékra :/
2010. aug. 9. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!